Doğum yaptııım :)

Arkadaşlar hepinize merhaba ben kadınlar kulubune uzun zamandır üyeyim ama malum hamilelik sebebiyle giremiyordum fazla geçtiğimiz perşembe günü sezeryanla bir kız bebek dünyaya getirdim.Bel fıtığı olduğum için normal doğum yapamazdım bide bebek biraz iri olduğu için hazneye sığmadı sancılarım sıklaşınca doktorum erken almaya karar verdi ağustos 21 de doğacaktı temmuz 30 da doğdu.Allaha şükür sağlığı çok iiiiii kendim çok kilo almadım bebeğime almışım 3,5 kilo doğdu. Çoook şirinnn obur bi kızım var şimdi anne olmaya alışıyorum :) Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasipi etsin inşallah. :asigim:kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim cnm.allah analı babalı sağlıklı bi şekilde büyümeyi nasip etsin.darısı inşallah tüm isteyenlerin başına

Amiin canım allah senide bi avazda kurtarsın inşşşş umarım doğumun normal olur çünkü sezeryan çoook zormuş ben böle acı görmedim resmen yardıma muhtaç yaşıyosun çook zor oluyo bebeğin ağlıyo yataktan doğrulamıyosun. İnş bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparsın. Şimdi su gibi geçer zmaan ama son bir ay geçmiycek :CüvCüv::asigim:

AMİİİNN inşallah canım saol zemuszemus
allahım sanada kolaylık versin geçmiş olsun yerimseniben

tebrikler Allah analı babalı büyütsün. nasıl sezaryeni tavsiye ediyo musun?

Canım ne yazıkki tavsiye etmiyorum haaaa doğum kolay acısız sancısız gözleirni bi açıyosun bebeğin yanında ama sonraki devre çok zor zaten hastane ayrı bi çile malum gaz çıkarman bekleniyor gaz çıkaramazsan hastaneden çıkamıyosun su dahi içemiyosun. Eve gittin mi ameliyatlısın sonuçta yerinden doğrulamıyosun sütünn geç geliyo ya ne bilim çoook zor normal doğum olsaydı keşke diyorum şimdi orda belki 3-5 saat acı çekecem ama evime yürüyerek gelicektim ama ne yazıkki sezeryanda böle olmuyo bugün 15 i günüm daha yeni toparlandım... :nazar:

X