Doğum yaptııım :)

canım tebrik ederim....darısı başımıza.....ben hiç haya edemiyorum o günleri....öyle eziyetli ki bu günler:KK43:

rabbim acısını göstermesin..wakti geldiğinde darısı başımıza opuyorumnanaktan

allahım kızınla mutlu sağlıklı bi ömür nasip etsin hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza artık

okurken bile heyecanlandım bizde son ayımızda bekliyoruz güle güle büyüt bebeğini canım çok geçmiş olsun Rabbim size hayırlı anne-baba olmayı bebişinizede hayırlı evlat olmayı nasip etsin darısı bize inşaallah

ayy ne güsel almıssın bebeğini kucagına..cnm bnm birlikte uzun ve saglıklı bir ömür diliyorum.

tebrik ederim ben de.ALLAH ANALI BABALI,SAĞLIKLI SIHHATLİ BÜYÜTSÜN.Darısı başımıza....

Tebrik ederim çok sevindim.Annelik en guzel duyqu Allahim her kese bu duyquyu yaşatır inşallaha.s.

tebrik ederim analı babalı büyüsün inşallah
ve darısı bebeklerinin yolunu gözleyen annelerin başına

Canım arkadarım hepiniz sağoluuun rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah öle farklı bi duygu ki anlatamam geceleri top patlasa uyanmayan ben şimdi kızım gık dese uayanır hale geldim :) tabi bunlar tatlı yorgunluklar iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler...

allah analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah :)
4.5 ayım kaldı darısı başıma :)

allah analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah :)
4.5 ayım kaldı darısı başıma :)

Amiin canım allah senide bi avazda kurtarsın inşşşş umarım doğumun normal olur çünkü sezeryan çoook zormuş ben böle acı görmedim resmen yardıma muhtaç yaşıyosun çook zor oluyo bebeğin ağlıyo yataktan doğrulamıyosun. İnş bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparsın. Şimdi su gibi geçer zmaan ama son bir ay geçmiycek :CüvCüv::asigim:

Allah hayirli etsin canim. hayirla buyut bebegini insAllah. Allah bizede nasip etsin o gunleri ins..

canım tebrikler.allah analı babalı büyütsün inşallah.allahım isteyen herkeze versin.darısıs başımıza allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah.

tebrikler. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömür versin inşallah kızınıza. Darısı tüm isteyenlerin başına inşaallah....

Canım Allah analı babalı buyutsun inşallah . Bizlerede zamanında ve kolay dogumlar nasip etsin rabbim

X