Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
okurken bile heyecanlandım bizde son ayımızda bekliyoruz güle güle büyüt bebeğini canım çok geçmiş olsun Rabbim size hayırlı anne-baba olmayı bebişinizede hayırlı evlat olmayı nasip etsin darısı bize inşaallah
Canım arkadarım hepiniz sağoluuun rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah öle farklı bi duygu ki anlatamam geceleri top patlasa uyanmayan ben şimdi kızım gık dese uayanır hale geldim :) tabi bunlar tatlı yorgunluklar iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler...
Amiin canım allah senide bi avazda kurtarsın inşşşş umarım doğumun normal olur çünkü sezeryan çoook zormuş ben böle acı görmedim resmen yardıma muhtaç yaşıyosun çook zor oluyo bebeğin ağlıyo yataktan doğrulamıyosun. İnş bi aksilik çıkmazda normal doğum yaparsın. Şimdi su gibi geçer zmaan ama son bir ay geçmiycek :CüvCüv::asigim: