Allah yardımcınız olsun sabırlar versin canım.ne zor şeydir 6. ayda bir anda boşluğa düşmek.bende 3 evladımı kaybettim 2ve 3. aylar arasında şimdi kollarımda olan oğlumdada acaba bir terslik olurmu diye testten teste gezdim. şükürki artık yanımda. ama sizi çok iyi anlıyor ve kararınızdan dolayı kutluyorum.aynı düşünceler ve korkularla bizde gecelerce beklemiştik eşimle hamdolsunki sağlıkla geldi oğlumuz sonunda. o bekleyişi Allah düşmanıma yaşatmasın.ama en doğru kararı vermişsiniz.onu o şekilde dünyaya getirmek yapacağınız en büyük bencillik olurdu.siz yaşarken sorun olmazdı elbet hiç kimseye ne durumda olursa olsun evladı ağır gelmez. ama hiç birimizin yarını garanti değil. belki sağlıklı doğacaktı diyenlere bende şunu demek istiyorum. ya doğumda annede gitseydi ne olacaktı o belki sağlıklı doğacaktı derken geride kalan iki özürlü evlada ne olacaktı baba dışardamı çalışacak onlaramı bakacaktı hadi bakıcı diyelim kime nasıl güvenebilirsiniz bu durumda. vicdanın rahat olsun arkadaşım sen acaba diyerek onu karanlığa atmak yerine kendini o karanlığa gömmüşsün bence sen elleri değil ayakları bile öpülesi bir annesin.
canım benım çok saol..moral oldu bana..ya bazen kürtaj çocuk aldırmak çok günah ..allah katında yeri yok deyip.çok moralımı bozuyorlar..başına gelen anlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?