- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Forumda görüyorum, derya söylüyor, yada birşeye bakarken başka bir tane çıkıyor karşıma, çok araştırınca böyle oluyor.evet kedicim sen bu programları nerden buluyorsun böyle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda görüyorum, derya söylüyor, yada birşeye bakarken başka bir tane çıkıyor karşıma, çok araştırınca böyle oluyor.evet kedicim sen bu programları nerden buluyorsun böyle?
Forumda görüyorum, derya söylüyor, yada birşeye bakarken başka bir tane çıkıyor karşıma, çok araştırınca böyle oluyor.
Emelc
Emelcim senin gibi bir profesyonelden bunlari duymak gurur verdi. Butun videolari yaptim ben kizimin dogumundan sonra ve cok iyi geldi. Amelyat filan bos. Sporla da hersey mumkun.
Eneee, kimler gelmiş.
Sayinin onemi yok istedigin kadar hatta gunde birden fazla yapabilirsin. Pilates nefesi bildigimiz alirken karindan alip verirken pelvisi yukari kivirip agizdan uzuuun uzuun verip karnini iyice icine cekeceksin.canım tracynin yaptırdığı nefes çalışmasında ne kadar ve nefesleri nasıl yaptığını biraz anlatırsan sevinirim
sağol canım 1 hareket kedi hareketi ilk oğlumun doğumundan sonra yaptığım egzersizlerdendi sezeryandı gene düşünüyorumda ondan falan göbek kalmamıştı karnım dümdüz olmuştu gerçi o zaman 23 yaşında metebolizma çok hızlıydı yaptığım egzersizler yetmiştiSayinin onemi yok istedigin kadar hatta gunde birden fazla yapabilirsin. Pilates nefesi bildigimiz alirken karindan alip verirken pelvisi yukari kivirip agizdan uzuuun uzuun verip karnini iyice icine cekeceksin.
Karninda yag varsa kardio calismalari ile yaglarini yakmalisin once. Daha sonra da bolgesl hareketlerle karin kaslarini guclendirmelisin.ben doğum yapmadım bekarım hatta ama karnımdaki yağlar gerçekten çok fazla , hiç bir şey yakışmıyor karnım hop ortaya çıkıyor
koşu bandı aldık yeni ama daha hiç kullanmadım spor salonuna gidecek vaktim yok malesefKarninda yag varsa kardio calismalari ile yaglarini yakmalisin once. Daha sonra da bolgesl hareketlerle karin kaslarini guclendirmelisin.
Forumda kacimiz spor salonuna gidiyor ki? Hepimiz evde yapiyoruz. Spor gorsel paylasim basligina karin kardiolari basligi acmistim, ordaki videolari, aerobik videolari, yuruyus, kosu, yuzme gibi sporlar yapabilirsin. Hepsi kardio.koşu bandı aldık yeni ama daha hiç kullanmadım spor salonuna gidecek vaktim yok malesef
yoğun ve stresli bir hayatım var cardio egzersizi olarak başka ne yapabilirim ?
Forumda kacimiz spor salonuna gidiyor ki? Hepimiz evde yapiyoruz. Spor gorsel paylasim basligina karin kardiolari basligi acmistim, ordaki videolari, aerobik videolari, yuruyus, kosu, yuzme gibi sporlar yapabilirsin. Hepsi kardio.
Arkadaslar bu bir program 30 günlük. 5 video var haftada su kadar gün demiyor sanirim 5 gün yapilip haftasonu dinlenilebilir. Ilk video biraz da diastasis recti aciklamasi iceriyor.