doğum yapmış kadınlar lütfen yardım

merdumgiriz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
30
33
bayanlar, 39 yaşındaki teyzem (2 oğlu var) 3.ye hamile olduğunu öğrendi. bugün regl gecikmesi üzerine şüphelenip doktora gittiğinde hamile olduğunu ama aldırmak zorunda olduğunu söylemişler. teyzemin bağırsağının bi kısmı yamalı ve karın zarıyla rahimi yapışık, akciğerlerinde de ödemi var. ve tabiki de bebeği aldırmak zorunda olduğu için çok üzgün ama bir çare olabilir belki bu durumda olup bi operasyon geçirip yine de doğuran vardır diye çözüm arıyorum. bu durum başına gelen ve bebeğini dünyaya getiren var mıdır, tek çözüm aldırmak mıdır yardımlarınızı bekliyorum kızlar

Başka bir doktora daha görünsün derim.

bugün 2 ayrı kadın doğumcuya gitmiş, en son doğumundaki doktor da bi daha sana hamilelik yasak demiş 12 yıl öncesi. korunmasına rağmen hamile kalmış allahın verdiği can sonuçta aldırmak istemiyor bu karın zarı yapışıklığı olup doğuran yada hamilelikle operasyon geçiren var mıdır bilmiyorum. herkes kolay yoldan aldırmak istiyor hiç mi bi çözüm yolu olmaz koca tıp dünyası ya

6 haftalik olmadan bir an once aldirsin.
Once annenin sagligi gelir.
Diger iki cocugunu da dusunup oyle hareket etmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…