dogum yapmış arkadaşlarım lütfen yardım

çixgxdem-xoxzal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
573
2
34
kızlar benim son adet tarihim 7 agustos doktorlar adet tarihime göre dogum yapacagım günü söylüyorlar ya bana doktorum ayın 13 mayıs dedi ve benim bebişi 5 mayısya sezeryanla alıyo yani 5mayısta 39 haftlık oluyo kılzar rken degilmi hamile kaldıgım zamanda daha benim bebiş 37 hatflık oluyo oyüzden su adet dönemi hesabını bi türlü anlamadım sizin bebeişlerdemi adet tarihine göre dogduu kafam karıştıı valla yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

Sezeryanda erken alınabiliyor diye duymuştum zaten 37 haftadan sonra bebek miadında doğmuş oluyor...Bir sorun olacağını tahmin etmiyorum...Allah bebeğinize bağışlasın...

sat tan sonra 40 hafta sürer bebeğin boyutuna falan bakmaz ama bride ın da söylediği gibi sezaryenleri 1 - 2 hafta önce alıyorlar diye biliyorum kolay bir doğum dilerim..bebeğin de şimdiden hayırlı olsun canım

kafan karışmasın 37-38 haftalıkken sezeryanla alıyorlar yani normal.. Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmanı nasip eylesin..

kızlar benim son adet tarihim 7 agustos doktorlar adet tarihime göre dogum yapacagım günü söylüyorlar ya bana doktorum ayın 13 mayıs dedi ve benim bebişi 5 mayısya sezeryanla alıyo yani 5mayısta 39 haftlık oluyo kılzar rken degilmi hamile kaldıgım zamanda daha benim bebiş 37 hatflık oluyo oyüzden su adet dönemi hesabını bi türlü anlamadım sizin bebeişlerdemi adet tarihine göre dogduu kafam karıştıı valla yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkafamçokkarıştı

cigdemcigim soyle soyleyeyim benim bir tane oglum var su an ikinci cocuguma hamileyim ..bende sezeryanla dogum yaptim ..oglumum tahmini dogum tarihi 15 mart'ti ve doktorum 10 mart'ta aldi ...
Bence cok erken en fazla bir hafta ara olmasi lazim tahmini dogum tarihi ile sezeryan arasi ...
simdi bu ikinci bebegimin tahmini d.tarihi 9 aralik sanirim aralik basi alinmasi lazim henuz erken oldug icin doktorumla konusmadim ...
Doktoruna ne kafana takiliyorsa sor canim ...a.s
Insallah sagasaglim bebegine kavusursun :1hug:az kalmis :)darisi bana insallah

benim son sat 8 ağustosdu.bebeğim şu an 10 günlük ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.ama dr nin kararına bence güvenmelisin sakin ol.o sen ve bebek için doğru olanı mutlaka düşünmüştür.

doktorun tabiki bizden iyi bilir ama dusun guzelim benim kizimin anne karninda suyu bitmesine ragmen doktor ssezeryanla almak icin 40 haftayi doldurana dek bekledi .normal dogumla olcakti suni sanciyla ama kalbi iyi olmadigi icin sezeryanla dogdu.ama doktorum dusun 14 subatta dogacakti 11 subatta dogdu guzelim.banada erken gibi geliyor ama allah hayirlisini versin canim.bide bebeyin gelisimini sor doktorunqa nasil diye .simdiden hayirli dogumlar dilerim bebeyine sag saglim kucaklarsin insallah

X