Dogum yapmamis olup spiral taktiran var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Benim kafam cok karisti acikcasi turkiyede doktorlar genelde tavsiye etmiyorlar gerci kimisi sorun olmayacagini soyluyor yanlis bilgi diyor ama burda yurtdisinda 18den itibaren takilabilir dogum yapmamis olmak muhim degil diyorlar var mi aranizda ya da tanidiginiz dogum yapmamis olup taktiran?

Benim kafam cok karisti acikcasi turkiyede doktorlar genelde tavsiye etmiyorlar gerci kimisi sorun olmayacagini soyluyor yanlis bilgi diyor ama burda yurtdisinda 18den itibaren takilabilir dogum yapmamis olmak muhim degil diyorlar var mi aranizda ya da tanidiginiz dogum yapmamis olup taktiran?
merhaba just:)
benim bildiğim kızlık zarına zarar verir diye takmayı önermiyorlar
yoksa sağlık açısından bir sıkıntı yok diye biliyorum ama istersen bir doktor tanıdığa da sorabilirim:)

merhaba just:)
benim bildiğim kızlık zarına zarar verir diye takmayı önermiyorlar
yoksa sağlık açısından bir sıkıntı yok diye biliyorum ama istersen bir doktor tanıdığa da sorabilirim:)

Ha tum sebep bu mu? Ama dogum yapmamis kadinlara diyorlar evli olmayan degil valla iyi olabilir sorarsan :) neden trdekilerle eudakiler farkli dusunuyor anlamadim : D

Var, ancak tam korumuyor, hamile kalanlar çok. Kol içine takılan deri içi (altı) implantı var, yan etkisi yokmuş ve ister sigara içsin kişi ister belli yaş üstünde olsun kullanabiliyormuş.

Var, ancak tam korumuyor, hamile kalanlar çok. Kol içine takılan deri içi (altı) implantı var, yan etkisi yokmuş ve ister sigara içsin kişi ister belli yaş üstünde olsun kullanabiliyormuş.

ben de doğum kontrol hapından daha güçlü diye duymuştum o.O
dünyaca bi fikir birliğimiz yok bu konuda anlaşılan :D

ben de doğum kontrol hapından daha güçlü diye duymuştum o_O
dünyaca bi fikir birliğimiz yok bu konuda anlaşılan :KK70:
Ben 2 sene kullandım, çok şükür hamile kalmadım (hapı)
Spirali zaten hiç düşünmemiştim, burada da çok okudum hamile kalanı. Kayıyormuş, bilmem ne sıkıntısı oluyormuş. Şu anki korunma yönteminden vazgeçecek olsak, deri altı koruyucusunu düşünürüm. Tek düşüncem var acaba AVM'de ya da hava alanında ötüyor mu? :D

Ben 2 sene kullandım, çok şükür hamile kalmadım (hapı)
Spirali zaten hiç düşünmemiştim, burada da çok okudum hamile kalanı. Kayıyormuş, bilmem ne sıkıntısı oluyormuş. Şu anki korunma yönteminden vazgeçecek olsak, deri altı koruyucusunu düşünürüm. Tek düşüncem var acaba AVM'de ya da hava alanında ötüyor mu? :KK70:

ay deme öyle deme ben de daha rahat olur diye düşünüyordum her gün hap alma derdi yok bir takıyorsun 5 sene gidiyor ama hala emin değilim regl günüme kadar karar vermem lazım
spiral öter mi ki benimkisi plastik de deri altı koruyucusu sanmam öteceğini ya :KK70:

ay deme öyle deme ben de daha rahat olur diye düşünüyordum her gün hap alma derdi yok bir takıyorsun 5 sene gidiyor ama hala emin değilim regl günüme kadar karar vermem lazım
spiral öter mi ki benimkisi plastik de deri altı koruyucusu sanmam öteceğini ya :KK70:
Poposunda iğne kırılan bir komşumuz vardı, gerçekten ötüyordu kadın :D Fısır fısır bayan görevliye söylüyordu böyle oldu diye, o bayan da bağıra bağıra iğne varmış poposunda diyordu :D

Poposunda iğne kırılan bir komşumuz vardı, gerçekten ötüyordu kadın :KK70: Fısır fısır bayan görevliye söylüyordu böyle oldu diye, o bayan da bağıra bağıra iğne varmış poposunda diyordu :KK70:
İyyyy iğne mi kırılmış, yazık ya off.

Poposunda iğne kırılan bir komşumuz vardı, gerçekten ötüyordu kadın :KK70: Fısır fısır bayan görevliye söylüyordu böyle oldu diye, o bayan da bağıra bağıra iğne varmış poposunda diyordu :KK70:

bir de deri altı aygıtlarını tavsiye etmiyorlar çok ya onlar biraz hormonal dengeyi bozuyormuş diyorlar bir de koruyuculuğu daha düşük falan. ay bilmiyorum gerçi dk hapına da öyle diyorlardı hepsi hakkında böyle mitler var bir hasarını görmedim uzun süredir kullanıyorum ben ve temiz bir korunma yöntemi de Avrupada reçetesiz alamıyorsun işin yoksa zırt pırt doktora git onu yazdır üşeniyorum o yüzden spirali düşünmekteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back