• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapanlara sorum olucak!!

husran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
149
0
96
Sinop
merhaba . ben daha doğum yapmadım ama yakında yaparım diye planlıyorum.doğum yaklaştığında bebeğin hareketlerinde bi azalma olması gerekıyor dedıler . benım bebek hareketlerınde azalma yerıne artma var kaydirigubbakcemile4 yani benim doğum yakın değil mi?
Sizlerin doğumdan önce bebek hareketlerinde azalma oldu mu? yoksa bu da kişiden kişiye değişir mi? Bilgi verırsenız sevınırım.. Teşekkurler.
Bebeğine kavusanlara sağlıklı mutlu bir ömür, benim gibi bekleyenlere de hayırlısıyla kavuşmak...

canım çok güzel bir konu açmışsın çok teşk ederim kendi adıma :)a.s.
benim bebişte çok hareketli bazen hareketleri canımı yakıyor.
bide normal doğum yapanlar acaba doğum anında ıkınırken gaz çıkarırım yada altıma kaçırırım gibi bi olay olma durumu varmı yoksa ben çok utanırım !
a.s.

canım kişidwn kişiye değişiyor bu benimkide çok hareketliydi sen yazınca aklıma kendi halim geldi bende sürekli telaş ediyordum nedir ne değildir vs kafana takma hiçbirşeyi ve anını yaşa hayırlı doğumlar

canım çok güzel bir konu açmışsın çok teşk ederim kendi adıma :)a.s.
benim bebişte çok hareketli bazen hareketleri canımı yakıyor.
bide normal doğum yapanlar acaba doğum anında ıkınırken gaz çıkarırım yada altıma kaçırırım gibi bi olay olma durumu varmı yoksa ben çok utanırım !
a.s.

doğumdan önce lavman yapıyorlar böylece altına kaçırmıyosun diye biliyorum.

kişiden kişiye değişir canım benim bebek hareketleri 33. haftadan sonra azalmaya başlamıştı ama 37. haftada tekrar arttı doktor demekki daha kanala yerleşmemiş doğuma daha zaman var diyordu ama beklemedi oğlum 38+4 te geldi :))

fenerbahcemine84 canım benim doğumum suni sancıyla ve epidural anesteziyle oldu lavman yapıldığı için gaz gibi bir sorun olmuyor:) idrar ise açılmam 8 cm olduğunda doktor sondayla boşaltacaz dedi ve boşalttı, onlar düşünüyor zaten her ayrıntıyı sen kafana takma

kişiden kişiye değişir canım benim bebek hareketleri 33. haftadan sonra azalmaya başlamıştı ama 37. haftada tekrar arttı doktor demekki daha kanala yerleşmemiş doğuma daha zaman var diyordu ama beklemedi oğlum 38+4 te geldi :))

teşekkürler.. doktorun dediğine göre kızımın kafası yerleşmiş rahime ama kurtulamadım şu tekmelerden canıma okuyo valla yerimseniben. ayakları kaburga kemiği delicek :emir_bebek:

teşekkürler.. doktorun dediğine göre kızımın kafası yerleşmiş rahime ama kurtulamadım şu tekmelerden canıma okuyo valla yerimseniben. ayakları kaburga kemiği delicek :emir_bebek:

yakındır o zaman doğumun her an hazırlıklı ol canım allah ikinizinde yardımdıcısı olsun

canım bende 14aylık evliyim ümraniyeden gelin geldim
doğumuda burda zeynep kamil gibi hastane var sadece kadın doğum ve çocuk üzerine yeni açıldı 1sene oldu.
orda yapıcam inş.
doktorumda oranın dr.
hakkımızda hayırlısı olsun inş.a.s.

Back