Doğuma Hazırlık doğum yapanlar, doğumun başladığını nasıl anlarız? kaç dakikada bir sancı gelir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
sancı bel ağrısımı, regl ağrısımı neye benzemektedir.. kaç dakikada bir sancı gelince hastaneye gitmeliyiz?

sancı bel ağrısımı, regl ağrısımı neye benzemektedir.. kaç dakikada bir sancı gelince hastaneye gitmeliyiz?
Benim de ilk bebeğim .Ama tecrubeli olanlardan duyduğum kadari ile bazi kisilerde belden kasiklara dogru iniyormuş. Bazilarinda adet sancisi gibi oluyormus .Yani kisiye gore degisiyor .Ama sanci suresi saat degil de dakikalara inince hastaneye gitmek gerekiyor diye biliyorum. 15 dk 10 dk gibi .

Merhaba benim 34 haft oldu olacak. Bel ağrım var ama ben Doğum sancısı olduğunu düşünmemiştim. Bu gün doktora gittim NTs bağladılar doktor hanım sancın var dedi. Vajinal kontrol yapmam gerektiğini söyledi. Yaptırmadım ama yarın sabah gidip yaptıracağım inşallah. O kadar korkuyorum ki inşallah bir sorun çıkmaz. Başına benim gibi gelen var mı acaba ? Sizin var mı böyle bir şey

Kizlar ben de yeni konu açacaktım bu konuyla ilgili. Iki üç gundur benim de cok sancım oluyor ama yalanci sancı mı gercek sancı mı bilemiyorum. Endiselenmeye başladım açıkçası. 9 gün once gittigimde bir sey yoktu. Karnimda ani bir agri oluyor, birkac dakika sürüyor sonra geçiyor ve tekrarlıyor. Bebek bareket edince boyle agrılar olur mu acaba?

Regli ağrısının bir üstü.hatta ben siddetli regli agrima yakin gelmişti.neyse canim kızımda belimden girdi ağrı belimi oldukça hafifledi gibi ama bende hep ağrıdi 5 dk vs hic anlamadım sürekli vardı.

Kizlar ben de yeni konu açacaktım bu konuyla ilgili. Iki üç gundur benim de cok sancım oluyor ama yalanci sancı mı gercek sancı mı bilemiyorum. Endiselenmeye başladım açıkçası. 9 gün once gittigimde bir sey yoktu. Karnimda ani bir agri oluyor, birkac dakika sürüyor sonra geçiyor ve tekrarlıyor. Bebek bareket edince boyle agrılar olur mu acaba?

Bence bir doktora git ben bu gün nts girmeden önce bilmiyordum sancım olduğunu sen de bir git derim

Son haftalarda olur ven son birbu
Kizlar ben de yeni konu açacaktım bu konuyla ilgili. Iki üç gundur benim de cok sancım oluyor ama yalanci sancı mı gercek sancı mı bilemiyorum. Endiselenmeye başladım açıkçası. 9 gün once gittigimde bir sey yoktu. Karnimda ani bir agri oluyor, birkac dakika sürüyor sonra geçiyor ve tekrarlıyor. Bebek bareket edince boyle agrılar olur mu acaba?[/QUOTE
Son haftalarda evet olur. Ben son birbucuk ayi kizimin karnimi yirtarcasina germesiyle gecirdim

Back
X