Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum yapanlar,doğumdan önce bebeğin hareketleri yavaşladı mı?
ev kızlar benim yaklaşık 5 gündür bebeğim seyrek ve yavaş hareket ediyor..bu doğumun yaklaştığının habercisi mi?
sizinde yavaşlamış mıydı doğumunuza ne kadar vardı????
aydınlatın pls
Belki kisiden kisiye degisiyordur ama benim dogumuma yakin bebegimin hareketleri daha cok artmisti, ayaklarinin tekmelemesini kaburgalarimin altinda daha cok hissetmeye baslamistim yerinin daralmasina baglamistim bunu. Dedigim gibi yet daralibca hareket kisitliligida olabilir o zaman daha az hareket ediyormus gelebilir. Bu durumu onemse, dra git onemli cunku.
hamileyken bende bu soruyu çok merak ederdim ama yavaşlamadı sadece eskisi gibi tekme atmak yerine bir tarafta toplanıp bombe yapıyordu.doğum yapacağım gecede hep sağ tarafıma doğru bombe yapmıştı..
ev kızlar benim yaklaşık 5 gündür bebeğim seyrek ve yavaş hareket ediyor..bu doğumun yaklaştığının habercisi mi?
sizinde yavaşlamış mıydı doğumunuza ne kadar vardı????
aydınlatın pls