• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapan kadına 24 ay ücretsiz izin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu WC muhabettelerine hastayım zaten. Bizim de bir kadın var öyle. Yani saf mı desem anlamadım ki. Yeminle 15 dk saat tuttuğumu bilirim. Çay servisine bakıyor ve kapalı. Hani makyaj falan yapsa neyse diyeceğim de o da yok.. Personel WC si ana kapıdan kitlitleniyor bizim. Yani mecbur bekliyorsun. Yığılmayı engellemek için yapılmış galiba.
Bir kere girdim lavaboda bir ton kaş. Alıyorsun madem delil bırakma.
Ama her gün o kadar uzun kalıp ne yapıyor cidden merak ediyorum.
kabızlık sorunu vardır belki kadının .

Yeni birşey yapmış gibi tasarıya eklenmiş. 657'de zaten var 24 ay ücretsiz izin.. Ne şimdi bilmeyenler; "aaa ne güzel bak izin hakkı veriyorlar" diye düşünecekler... 4 ay yerine 12 ay analık izni diye tasarıya eklenseydi bu işte yeni birşey olurdu..ama analık izni dogum öncesi 2 ay doğum sonrası 2 ay olmak üzere 4 ay.. Yani bir anne 2 aylık bebeğini bırakıp işe başlıyor... bunda bir düzeltme yapılmalıydı..

O değil de seçim zamanı neredeyse bütün partilerin vaadleri vardı ücretli izni arttıracaklardı? Noldu kaldık mı yine ücretsiz izne? Kaldı ki ücretsiz izin 24 ay olarak sadece memurlara..ki bu zaten önceden de vardı. Millet de iyi şeyler oluyor diye seviniyor ya pes...

Back