doğum yapan arkadaşlarrrr kilolar ne alemde

48le hamile kaldım 62ile doğuma girdim şuan 52yim doğum yapalı 1,5ay oldu inş kalan 4kilomda çabucak gider

59 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyla bitirdim. geçen hafta sezeryanla doğum yaptım 1 haftada 10 kilo gitti darısı kalan kilolarımın başınakaydirigubbakcemile3

Ay kılomu one dıye sorarmısım ilk dgumumda 50 kg hamıle kalıp sonra 70 lerde seyreden ben degılmısım gıbı geçen agustos ayında 74 kg zayıflayımda hamılelıkte aldıgım kıloları veremem dıye ugrasırken hamıle oldugumu ögrendım 65 kıloya dustum su dahıl hıç bırsey yıyemıyordum hersey iğrenç tatta ve kokudaydı gerı 73 kılo oldum son 3 ayda 21 gün önce dogum yaptım 67 kıloydum eve geldıgımde dün 65 olmusum yalnız benım psıkolojık hastalıgım var yanı duydugum bısey benı çok etkıloıyor mesela ben yogurt ve nercımek çorbasının gaz yaptıgını bılmeden önce gaz yapmazdı ama ögrendıkten sonra her yedıgımde gaz yapıyor isteklı emzırmekte anneyı zayıflatıyormus hemde çok süt yapıyormus heralde bu yuzden zayıflıyorum.işe yaradı benım pisikolojık hastalıgım

ben de 40 gün önce doğumyaptım.65 le başlayıp 78 le doğuma girdim.13 kilo toplamda.....şimdi 68 kiloyum..kaldı 3 kilo....bu 3 kilo yüzünden pantolanlarıma giremiyorum henüz.bakalım ne zaman gitcek..

59 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyla bitirdim.doğum yapalı 9 gün oldu şuan 67 kiloyum...

56 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim. Doğumdan sonra 73.5 tum. 19 gün oldu şimdi 72 olmuşum. Bakalım kalan ne kadar zamanda gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…