doğum yapan arkadaşlarrrr kilolar ne alemde

ya bayanlar siz bu kadar çabuk kilo vermeyi nasıl başarıyosunuz.ben emzirirken 1 kilo bile vermedim.aksine aldım.oğlum şimdi 7. ayın içinde.baştan beri sütüm azdı zaten şimdi çok daha az.ben de bu yüzden yediklerime dikkat etmeye başladım.yaklaşık 3 hafta oldu.sabahları müsli de yiyorum.ama tartıya bi çıkıyorum.hala 69- 70 geliyorum.15 kilo fazlam var.üstelik boyum da çok uzun değil.kendimi çok çirkin hissediyorum.aynalara küstüm resmen.bişeyler söyleyin lütfen

cnm verirsin o kadar dert etme maaşallah bebişin büyümüş artık sütten kessen de olur madem az geliyor gene de sen bilirsin bence artık kendine bak yani ben senin yerinde olsam öyle yapardım.bol bol su iç akşamları da yemek yeme yeter zaten zamanla verirsin kiloları.

CANIM HATIRADIM SENİ. EVET BENDE HİÇ İSTEMEMİŞTİM BU BEBEĞİ. AMA ZAMAN HERŞEYİ DEĞİŞTİRİYO. ŞİMDİ ULTRASONDA GÖRECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKER OLDUM. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ. ZATEN TEK DİLEĞİMDE SAĞLIKLI OLMASI. KİLO KONUSUNA GELİNCE ÇOK ZAYIF OLDUĞUMDAN SANIRIM ARTIK İDEAL KİLOMA GELDİM. BU ZAMANA KADAR 10 KG. ALDIM. AMA ŞU SON 1 AYDA 1 KG. ALMIŞIM. SANIRIM ARTIK NORMALE DÖNÜYOM :dance:

SENİN NASI GDİYO HAMİLELİK. BEBİŞ NASIL .

canım iyi gidiyo benimde çok şükür, gerçekten şimdi bende iyiki olmuş diyorum, benimde 14 martta randevum var, heyecanlanıyorum hep gitmeden, testlerde iyi şükür. Allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi canım, dikkat et kendine yazarım yine

canım iyi gidiyo benimde çok şükür, gerçekten şimdi bende iyiki olmuş diyorum, benimde 14 martta randevum var, heyecanlanıyorum hep gitmeden, testlerde iyi şükür. Allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi canım, dikkat et kendine yazarım yine

canım benimde randevum 14 mart. sabırsızlıkla bekliyorum.
sende kendine dikkat et.
görüşürüz yine

10 gün önce doğum yaptım 55 kilo ile hamile kaldım 71 kilo ile doğuma girdim şuan 65 kiloyum yani tam 10 kşlo fazlam var nasıl zayıflayacağım bilmiyorum bide göbeğim hiçinmedi sanki 6 7 aylık hamiş gibiyim

60 La Hamile Kaldim.83 Le Doğuma Gittim.suan 2.5 Ay Oldu Ve 67 Kiloyum.7 Kilom Kaldi Ve Ben Daha Hiç Diyet Yapmadim 6.ayda Baslicam Diyete

ben hamileliğe 42 kilo ile başladım.15 gün önce doğum yaptım 58 kg ile.şimdi neredeyse hiç kilom kalmadı sadece kalçamda ve bacaklarım biraz dolgunlaştı..eee bu da güzel oldu valla.inşallah vermem.

Peki bu hızlı kilo verme işini nasıl becerdin, seni tebrik ediyorum canım, benim doğuma 1 hafta kaldı 15 kilo aldım ve nasıl vercem bilmiyorum, lütfen bana yardım et, tavsiye ver lütfeeeeeeeeeeeeeen

hiç bir şey yapmadım güzelim.zaten 1 hafta sonra nasıl verildigini sende göreceksin.gece yat kalk saatleri,bebegin hele de gece gündüzü ayırt edemiyorsa gündüz uyuyup gece uyanıyorsa kiloların direkt gidiyor..

kızlar inşallah bende sızın gıbı verebılırım bu kıloları,şimdiden ruyalarıma gırıyor,hamile kalmadan 60 dım şimdi 79 um,benım daha doğuma 4 hafta var,ahh ahh

tamam canım inşallah dogumun rahat olur sonrası kolay kilo verilir hiç merak etme.

doğumdan sonra kilo verenlere hayranım.2 ay oldu doğum yapalı 58 ile hamile kaldım,76 ile doğum yaptım,şu an 68 kiloyum.8 kilo doğumda gitti,2 ayda hiç kilo veremedim.az yiyorum ama tatlıyı biraz kaçırıyor olabilirim.

Off Off sizde de aynı sorun var yaaa 55 ile hamile kaldım 75 ile dogurdum 5,5 aylık kızım var suan 60 kiloyum gitmiyo bu kilolar gitmiyo yapıştı sanki vücuduma bide göbekte var üstüne üstlük korse falan hiç bi etki yapmıyooo....

ben 67 kiloyla hamile kaldım. 98 doğuma giridim.çıktığımda 88 dim yaklaşık bir 7ay bu kiloyu korudum.ve 2 ay içinde 78 e düştüm çünkü oluşum eskisi gibi süt içmediği için biraz rejim yaptım.ve devam ediyorum+ olarakta mate çayını denicem.

:senağlama: off off ben 53-54 le hamıle kaldım 79la doguma gıttım su anda 65 kgyım ve dogum yapalı 1,5 ay oldu sımdıye kadar hızla kılo verdım ama artık durdu 1,5 haftadır gıtmıyo gıtmıyo bıde kocaman gobegım var nasıl gıdecek hıc bır fıkrım yok sezeryan oldugum ıcın egzersızlerıde yapamıyorum sadece yuruyuss o kadar bı yontem bulsakta hepımız uygulasak sole tıgg gıbı olsak
ne guzel hayal kuruyorum yahuu ben

60 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma gittim doğum yapalı 2hafta oldu 9kilo verdim şimdilik umarım bu kadarla kalmaz

5 yaşında kızım var. 52 kiloyla hamile kaldım.. 72 kiloyla doğuma girdim.. kapılardan sığmıyorum gibi geliyordu.. şimdi 54 kiloyum ve daha fazlasını ne yaparsam yapayım veremiyorum :(

şu göbek yağlarını eriten bir mucizeye ihtiyacım var :) ve mümkünse göğüslerimde toplanan 2 kiloyu :D

56 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim. şuan 66 kiloyum doğum yapalı 10 gün oldu.10 kiloyu nasıl veririm bilmiyorum. hamileliğimde de şimdide resmen tatlı ve çikolata içinde yüzüyorum.almayayımda.....

ben doğum yapalı 8 ay oldu.20 kılo aldım hamılelıgımde ama hıc bısey yapmadan werdım tek emzırdım yanı.su an 7 kılo fazlam kaldı fıtness yapıyorum kurtulmak uzereyıım yasassııın

Back