doğum yapan arkadaşlarrrr kilolar ne alemde

valla bende 56kg hamile kalmıştım 80 doğuma gitmiştim eve geldiğimde 74 kgdım.oğlum şimdi 6 aylı bende 58 kg.iki kilo kaldı vermem gereken...oda gider artık..

Canım ya bukadar kiloyu vermeyi nasıl becerdin lütfen bize de anlat, benim doğum bu hafta içinde olcak 17 kilo aldım ve kafayı yemek üzereyim, aynalara küstüm, ya veremezsem diye çok korkuyorum. Lütfen bana yardım et

ben iki çocuk annesiyim ilk kızıma hamile kaldıgımda kilom 52 idi 72 kiloyla dogum yaptım 6.... ay sonra kilomu verdim 7 yıl sonra 1 kızım daha oldu bunda 48 kiloda hamile kaldım 60 kiloda dogum yaptım 1yıl oldu yine eski kilomdaım üstelik sezeryanla dogum yaptım merak etme sende verirsin

dogumun ilk ğününden beri yeşillik bol yiyorum özelikle kahvaltıda hem süt yapıyor hamur işinden uzak duruyorum burokoli lahana bunların limonu bol salatasını kaysı suyu benim yemegim bunlar

ben 52 ile başladım 74 ile dogum yaptım şu an 58 kg yim emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama gidiyor kendiliğinden iştahlı değilimdir zaten kızım
doğum yapalı 2 ay oldu bu arada

açıkcası özel bir şey yapmadım..bende korkuyordum o kadar kilo kalacak diye ama gitti büyüklerin lafına bakıpta süt yapar diye tatlı hamurlu şeyler yeme bol sıvı al sık sık emzir ...zaten gün geçtikçe daha çok yoruluyorsun iş ev bebek derken oturmya fırsat yok ...gider kafana takma

3.5 yaşında bir kızım var.sıkıntısız bir hamilelik geçirdim.boyum 171 kilo 59 la hamile kaldım.73 de sezeryanla doğum yaptım.14 kilo almıştım.doğum sonrası ilk gün tartıldığımda 8 kilo gitmişti.sonraki 6 ay sonunda 57 kiloya düştüm.1 sene sonunda 57 oldum.şuan 54 kiloyum.ve hiç bir şey yapmadım.bence bu yeme alışkanlıkları ve metebolizma hızı ile ilgili.bence 1 sene kimse kilolarını kafasına takmasın...

benim uc yasinda bi oglum var 55 kiloyla basladim hamileligime 73 dogum yaptim dort ay sonra 55 kiloydum hic cabasiz.simdi 11 subatta kizimi dunyaya getirdim kirt gunluk kizim bu hamileligimede 55 basladim 73 dogum yaprim simdi 65 kiloyum ama sezeryanla dunyaya geldi kizim herkez daha zor eski haline doner kilo verirsin diyo ya deprasyona girdimya eski halime donebilecekmiyim diye offffffffffffffffff

Yeni Doğum Yapmiş Arkadaşlar Sizi Hergün Takip Ediyorum. Bende 19+4 Günlük Hamileyim. Merak Ediyorum. Doğumdan Sonra Kaç Kilonuz Ne Kadar Zamanda Gitti.

54 kiloyla hamile kaldım.doğuma 78 kilo girdim.24 kilo almıştımmm.
3 aylık bir kızım oldu.yani 3 ayda 17 kilo verdim.daha da veriyorum.
hiç bişeyden kesmiyorum.emzirmek kilo verdirıyor sadece.eski formuma dönüyorum yavaş yavaş.
zaten ilk 6 ayda veriliyomuş kilolarrrrr

Kızlar bende 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim. Doğum yapalı 5 ay oldu hala 60 kiloyum ve kocaman bir göbek var. Şu işin sırrını banada verin delirmek üzereyim kafamçokkarıştı

55 kilo ile hamile kaldım. 65 ile doğuma girdim.. 22 gün oldu doğum yapalı 56 kiloyum..
hiç diyet yapmıyorum.. ama çok acıkıyorum.. emzirdiğim için sanırım.. umaım bu dönemde kilo almam:)
sevgiler

Kızlar bende 54 le hamile kaldım 67 ile doğuma gittim. Doğum yapalı 5 ay oldu hala 60 kiloyum ve kocaman bir göbek var. Şu işin sırrını banada verin delirmek üzereyim kafamçokkarıştı

merhaba tatlım bende eylulde dogum yaptım 50 ile hamıle kaldım 63 ile yaptım eve geldıgımde 58 kıloydum suan 52 falanım galıba benımde gobegım var bıraz ..sey yapmıstım ben dogumdan sonra gobıslerımız hemen gotmıyo vıcık vıcık gıbıydı ybı saga bı sola gıdıyodu sankı bosalınca.. cok korkmustum ole kalcak dıyesonra anneannem dedı ılk 3 gun ben gobegımı sofra bezını ucgen yapıp sardık sım sıkı o sarkma gıttı topladı gobek kendını.. keske sende yapsayydın o an eskı ama ıyı bı yontem

peki ben ne yapacağım 52 ile hamile kaldım , 74 ile doğuma gittim geldim 67 kgramdım şimdi 71 kgramım kızım tam 2 aylık 24 aralıkta dünyayaa geldi, bende yatkalk yapıyorum uyumuyor ama veremiyorum :(( ama herkeze sordum millet biz 1 sene sonra verdik diyorlar[

Son düzenleme:
ben hamile kalmadan önce 68 kiloydum 12 kilo aldım 80 kiloyla doğuma gittim şuan 69 kiloyum oğlumun 40 ı çıkınca 69 kiloya düştüm ama ne bulursam yiyorum süt olsun diye bide yemekten önce mutlaka su içiyorum emzirdiğim ve çok su içtiğim için verdim diye düşünüyorum extra bişi yapmadım yani her gören eski haline dönmüşün diyor.

oncelıkle herkese mrb. bugun sıteye uye oldum.
en içler acısı durum benımkı galıba :)
73 le hamıle kaldım. 93 le bebegım oldu. dogumdan bı kac gun sonra tarı 87 yı gosterıyodu. ılk 4 ayımı evde gecrıdım ama sutum o kadar az gelıyordu kı ( yada ben oyle sandım ) kendımı yemege verdım. 4 ay sonra 94 olmustum sımdı bebegım 7 aylık oldu. ıkı aydır dıyetısyene gıdıyorum kılom su an 88. moralim ise sıfır :( bugun kk nın dıyet forumlarını tek tek okudum.bıraz moral buldum. ınslh bugunden sonra daha azımlı olucam.

bende 3 ay oolcak doğum yapalı 68 hamile kaldım 86 doğuma gitti eve geldiğimde 78 ve şimdi 70 ama takıldım kaldım ne zaman gitcek bu kilolar bilmiyorum ve emziriyorum inş.en kısa zamanda gider

bende 72 kg ile hamile kaldım 90 ı geçiyordum neyse ki dogum yaptım:)oğlum 4030 kg doğdu:ecrin_bebek: eve geldiğimde sadece 5 buçuk kg gitmişti.şu an 2-3 kilom kaldızemuszemus.lohusalıkta dikkat edilirse daha kolay veriliyor.hamilelikte alınan değil lohusalıkta alınan verilemiyor.

ben 55 ıle hamıle kaldım 17 kılo aldım toplam dogumdan 2 ay sonra eskı halıme dondum herkes sasırıyodu nasıl verdın dıe suan 53 kıloyum bende ıstemıyorum bukadar zayıf olmayıı kılo almak ıstıyorum yaa....

ben 55 ile hamile kalmıştım 66 ile doğum yaptım.doğumdan yaklaşık 6 ay sonra eski kiloma geri döndüm.
ama çok dikkatettim emziyorum diyeherşeyi yedirmeye çalışan anneme dur diye diye başardım. :)

Back