doğum yapan arkadaşlarrrr kilolar ne alemde

Doğum yapalı 1 ay oldu hamileliğimde çok kilo aldım 60 ile başladım 85 ile doğuma gittim doğumdan eve geldiğimde 79 kiloydum şuan 69 kiloyum abur cuburu ve ekmeği azalttım kalan kilolarda yavaş yavaş gider heralde

arkadaşlar ben 49 kiloyla hamile kaldım..56 kiloyla sezeryanla doğum yaptım.. 4 ay oldu.. şimdi de 49 kiloyum.. görenler sen mi doğum yaptın diye inanamıyo..zemuszemus

4 yıl oldu doğum yapalı 53 kilo ile hamile kaldım doğuma girmeden tartıldım 75 kilo civarı idim çalışıyorum ben çok koşturuyorum ev iş arası şu an kilom 55 ama son 1 yılda iyice verdim hemen vermeyi beklemeyin bence bünyeye bağlı ve metabolizmaya bağlı bence ..

doğum yapalı 3 ayı geçti 70le hamile kaldım 95 le doğuma gittim,hastaneden eve döndüğümde 87 idim 40ım çıktığında 76...şu an vermem azaldı 74 kiloyum 4 kilo kaldı...bu tamamen bünye ile alakalı bir durum bence kişiden kişiye değişiyor...

Doğum yapalı 50 gün oldu, sezeryan oldum. 52 ile başladım doğum sabahı 69 kiloydum. Bebeğim 4 kilo doğdu. Doğumdan 1 gün sonra 64,5 kiloydum. 1 hafta sonra 61 kiloya düştüm. 40 ım çıktığında 60 a düştüm bugün 59 kiloyum. Çok detaylı oldu:) Bu arada rejim falan yapmıyorum hatta spor bile yapmıyorum

65 le başladım 78 ile bitirdim toplamda 13 kilo aldım.doğum yapalı 10 gün oluyor 70 kiloyum kaldı 5 kilo...kaydirigubbakcemile2

7,5 ay önce doğum yaptım,48le hamile kaldım,60la doğum yaptım,kırkım çıkınca 50ye düştüm ve şuan 47 kiloyum...

bendoğum yapalı 4 ay oldu 54 ile hamile kalmıştım 78 ile doğuma girmiştim.şu anda 56 kiloyum.daha da veriyorum.bende çok problem yapmıştım.ama emzirmek kilo verdirir diyolar kişinin bünyesine göre değişir fakat bende çok etkili oldu.hiçbir şeyimdende kesmiyorum....sositososito

ben 60 ile hamile kaldım 76 kiloyla doğurdum şuan 2 aylığım ve doğumda 8 kilo verdim şimdi hepsini geri aldım.süt yapsın diye yemeden kaçınmıyorum ve doğumdna sonra verdiğim kiloları aldım maalesef.

51 kiloyla hamile kaldım. 65 kiloyla doğuma gittim. Şu anda 55 kiloyum. 10 kilom gitti. 11 gün oldu doğum yapalı. Göbeğim hiç kalmadı. Herkes sen mi doğum yaptın diyor. Tabi eskisi gibi sert değil, yumuşadı. Acaba eskisi gibi sertleşir mi spor mu yapmak gerekir?

78 kilo ile hamile kaldım. 90 kg ile doğum yaptım. Kızım 3900 gr doğdu. Şimdi 3 haftalık. Ben de 79 kiloyum. Sezeryan olduğum için biraz göbeğim var hala. O da gider inş. Gece uykusuzluk çok çabuk kilo verdiriyor.

55 ile hamile kaldım.. 65 ile doğuma girdim.. bir hafta içinde 56 ya düştüm.. kızım iki aylık halen 56 kiloyum.. sezeryan ile doğum yaptım.. göbeim de doğumdan önceki kadar var... ama emziriyorum.. ve deli gibi acıkıyorum.. umarım kilo almam:)
sevgiler..

kızlar bende 55 ıle hamıle kaldım 73 ıle doguma gıttım normal dogum yaptım 9 gun oldu hala tartılmadım korkudan nasıl verıcem beb bu kilolari

valla hiçbişey kalmadı 54 kiloyum normal doğum yaptım asla rejim yapmadım 70 ten bu hale geldim

bende 55 le hamile kaldım 82 yle doğuma girdim şuan da 63 um 19 kilom gitti kaldı 8 kilo onuda vericem inş zaten pekte iştahım yok buaralr yemesemde hiç aramıyorumguclubacismile

62 ile hamiş kaldım.77 ile sezeryan doğuma girdim.doğum yapalı 12 gün oldu 68 e düştüm henüz. inşallah veririz kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…