ya bayanlar siz bu kadar çabuk kilo vermeyi nasıl başarıyosunuz.ben emzirirken 1 kilo bile vermedim.aksine aldım.oğlum şimdi 7. ayın içinde.baştan beri sütüm azdı zaten şimdi çok daha az.ben de bu yüzden yediklerime dikkat etmeye başladım.yaklaşık 3 hafta oldu.sabahları müsli de yiyorum.ama tartıya bi çıkıyorum.hala 69- 70 geliyorum.15 kilo fazlam var.üstelik boyum da çok uzun değil.kendimi çok çirkin hissediyorum.aynalara küstüm resmen.bişeyler söyleyin lütfen
CANIM HATIRADIM SENİ. EVET BENDE HİÇ İSTEMEMİŞTİM BU BEBEĞİ. AMA ZAMAN HERŞEYİ DEĞİŞTİRİYO. ŞİMDİ ULTRASONDA GÖRECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKER OLDUM. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ. ZATEN TEK DİLEĞİMDE SAĞLIKLI OLMASI. KİLO KONUSUNA GELİNCE ÇOK ZAYIF OLDUĞUMDAN SANIRIM ARTIK İDEAL KİLOMA GELDİM. BU ZAMANA KADAR 10 KG. ALDIM. AMA ŞU SON 1 AYDA 1 KG. ALMIŞIM. SANIRIM ARTIK NORMALE DÖNÜYOM :dance:
SENİN NASI GDİYO HAMİLELİK. BEBİŞ NASIL .
canım iyi gidiyo benimde çok şükür, gerçekten şimdi bende iyiki olmuş diyorum, benimde 14 martta randevum var, heyecanlanıyorum hep gitmeden, testlerde iyi şükür. Allah sağlıkla nasip etsin bebişlerimizi canım, dikkat et kendine yazarım yine
60 La Hamile Kaldim.83 Le Doğuma Gittim.suan 2.5 Ay Oldu Ve 67 Kiloyum.7 Kilom Kaldi Ve Ben Daha Hiç Diyet Yapmadim 6.ayda Baslicam Diyete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?