doğum yapan arkadaşlarrrr kilolar ne alemde

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
96
İzmir
Yeni Doğum Yapmiş Arkadaşlar Sizi Hergün Takip Ediyorum. Bende 19+4 Günlük Hamileyim. Merak Ediyorum. Doğumdan Sonra Kaç Kilonuz Ne Kadar Zamanda Gitti.

valla 50 kiloyla hamile kaldım 70 kilo ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilom gitti hemen
60 kaldım şu anda 61 ım herhalde işim dolayısıyla oturduğum ve doğru beslenemediğim için kilo alıyorum ve bu beni sinir edio geçen sene düzgün beslenerek 56 kiloya kadar düştüm ama şimdi

valla 50 kiloyla hamile kaldım 70 kilo ile doğurdum doğumdan sonra 10 kilom gitti hemen
60 kaldım şu anda 61 ım herhalde işim dolayısıyla oturduğum ve doğru beslenemediğim için kilo alıyorum ve bu beni sinir edio geçen sene düzgün beslenerek 56 kiloya kadar düştüm ama şimdi

E DOĞUM YAPALI NE KADAR OLDU CANIM

oğlum şimdi 6 aylık.ben 69 kiloyum.76 ile doğum yaptm.65 e düştm.ama 4 kilo aldım.gebelikten önce de 59 kilodum.şimdi müsli yemeye başladım.her öğüne de dikkat ediyorum

canım ben 54 kilo ile hamile kaldım 84 kilo ile doğum yaptım..yani 30 kilo aldım ama boyum uzun olduğu için hiç göstermedim..çok güzel yedim..kızımı 3.850 gr.dünyaya getirdim..kızım uykusu az bir bebek olduğu için 1 ay içinde eski kiloma kavuştum yani özel bir çaba sarf etmedim...yaptığım tek şey sabaha kadar yat kalk.... yat kalk...

valla bende 56kg hamile kalmıştım 80 doğuma gitmiştim eve geldiğimde 74 kgdım.oğlum şimdi 6 aylı bende 58 kg.iki kilo kaldı vermem gereken...oda gider artık..

bende hamile kaldığımda 45 kg idim 63 kg oldum doğumdan sonra 57 idim eve geldiğimde 3 ay sonra 50 oldum şimdi oğlum 7 aylık 47 kiloyum ama göbişim biraz var o nasıl gidecek ???

acıl kılo vermek ıstıyorum ama bu omkansız ıste bende hamılelıgım sırasında cok kılo aldım 56 kıloyla hamıle kaldım 80 kıloyla doguma gıttım sezeryanla oldu dogumum ucungu gun eve geldıgımde 73 kıloydum bır ara bır ıkı kılo oynadı ama hala 73 kıloyum azmetsem gıtcek belkı ama yapamıyorum hayatımda hıc bu kadar kılolu olmamıstım ısrarla yenı kıyafet te almıyorum verırım dusuncesıyle ama nasıl bu arada bebısım ıkı aylık ben bır kılo bıle veremedım
:çok üzgünüm:

peki ben ne yapacağım 52 ile hamile kaldım , 74 ile doğuma gittim geldim 67 kgramdım şimdi 71 kgramım kızım tam 2 aylık 24 aralıkta dünyayaa geldi, bende yatkalk yapıyorum uyumuyor ama veremiyorum :(( ama herkeze sordum millet biz 1 sene sonra verdik diyorlar

peki ben ne yapacağım 52 ile hamile kaldım , 74 ile doğuma gittim geldim 67 kgramdım şimdi 71 kgramım kızım tam 2 aylık 24 aralıkta dünyayaa geldi, bende yatkalk yapıyorum uyumuyor ama veremiyorum :(( ama herkeze sordum millet biz 1 sene sonra verdik diyorlar

canım ama daha 2 ay olmuş. bence biraz daha beklemelisin . kesin kilo laybedeceksin. emziriyomu sun?

selam arkadaşlar bende sezeryanla doğum yaptım 80 kilo ile doğum yaptım üç gün sonra eve geldiğimde 73 kiloydum kızım 36 günlük oldu çuan 70 kiloya düştüm çok şkür ama daha vermem gereken bi 8 kilo daha var en azından allah yardımcımız olsun verecez bu kilolarıda inşaallah... :))

ben 48 le hamıle kaldım 63 le dogum yaptım eve geldıgımde 54 de duşmuştum tekrar 58 çıktım şimdi 55 kıloyum 4.5 aylık oglum var

slm ben muazzez ben 20 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo verebildim hala 10 kilom duruyor 10 aylık bebeğim şuan ve nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum.

slm ben muazzez ben 20 kilo aldım doğumdan sonra 10 kilo verebildim hala 10 kilom duruyor 10 aylık bebeğim şuan ve nasıl veririm diye kara kara düşünüyorum.

ah canım ya bende doğumdan sonrasından korkuyoru. peki emzirmiyomusun. emzirince çabuk gidiyomuş doğum kiloları

Ben 10 kilo almıştım tamamen eski kiloma döndüm şu an kızım iki aylık

rengincim nasılsın, özledim seni, neden deme, hamile olduğumu ilk öğrendiğimmde psikolojim karışmıştı hani istemiyorum demiştim falan o zaman sende öyle hisettigini söyleyince güç bulmustum biraz görüşemedik sonra, nasıl gidio hamilelik bu arada ben ilk 3 ay verdiğim 4 kiloyu bir ayda geri aldım :(

CANIM HATIRADIM SENİ. EVET BENDE HİÇ İSTEMEMİŞTİM BU BEBEĞİ. AMA ZAMAN HERŞEYİ DEĞİŞTİRİYO. ŞİMDİ ULTRASONDA GÖRECEĞİM GÜNÜ İPLE ÇEKER OLDUM. ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLIYIZ. ZATEN TEK DİLEĞİMDE SAĞLIKLI OLMASI. KİLO KONUSUNA GELİNCE ÇOK ZAYIF OLDUĞUMDAN SANIRIM ARTIK İDEAL KİLOMA GELDİM. BU ZAMANA KADAR 10 KG. ALDIM. AMA ŞU SON 1 AYDA 1 KG. ALMIŞIM. SANIRIM ARTIK NORMALE DÖNÜYOM :dance:

SENİN NASI GDİYO HAMİLELİK. BEBİŞ NASIL .

ya bayanlar siz bu kadar çabuk kilo vermeyi nasıl başarıyosunuz.ben emzirirken 1 kilo bile vermedim.aksine aldım.oğlum şimdi 7. ayın içinde.baştan beri sütüm azdı zaten şimdi çok daha az.ben de bu yüzden yediklerime dikkat etmeye başladım.yaklaşık 3 hafta oldu.sabahları müsli de yiyorum.ama tartıya bi çıkıyorum.hala 69- 70 geliyorum.15 kilo fazlam var.üstelik boyum da çok uzun değil.kendimi çok çirkin hissediyorum.aynalara küstüm resmen.bişeyler söyleyin lütfen

Back