merhabask
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2018
- 684
- 426
- 33
- 38
herkese merhabaaaaaaa :)))))) büssürü sorum olucak benim şimdi deneyimsiz anne olarak. bana yardımcı olabilir miisniz.
sorularımı cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. hepinize sağlıklı bebek büyütmeler dilerim. darısı bizlere
- oyun halısı tavsiyesi, ve kaç aylıkken kullanılmaya başlanıyor?
- ana kucağı (ev tipi bu sallanan oyuncaklı olan, titreşimli veya sallanan olan) tavsiyesi kaç aylıkken oturtulmaya başlanıyor buna?
- benim bebeğim ölçümlerde 6-9 gün önde gidiyor. 1 hafta erken doğar anlamına mı geliyor bu? cinsiyet erkek
- ankara çukurambar koruda doğum yapan oldu mu ve doğumdan sonra kanama için depend hasta bezlerini hastane mi veriyor yoksa biz mi alıyoruz?
- sünnet ne zaman yaptırılmadı bebek 1 günlükken mi yoksa bi kaçlıkken mi?
- beşiğine filan dönence almalı mıyım ilk etapta yoksa kaç aylıkken almalıyım ilgisini çeker?
- kedi besleyen annelere bu sorum. kedim ile bebeğimi ne zaman ve nasıl tanıştırmalıyım?
- Ankara'da doğum fotoğrafçısı ayarladınız mı ve fiyatları nedir? ben sordum da genel de hep çok pahalı
sorularımı cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. hepinize sağlıklı bebek büyütmeler dilerim. darısı bizlere