• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapali 17 ay oldu ama hala regl olmadim

Bahtsizgelin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
4
0
16
33
Kizlar dogum yapali 17 ay oldu. Ama regl olmadim. Emziriyorum ayni zamanda. Etrafimdakiler bunun hic normal olmadigini söyluyor. Erken menapoz da olabilirmis. Yada kisir da olabilirmişimm. Ramazandan sonra ilk isim doktora gitmek olacak ama benim gibi renglisi uzun suren var mi.

Ben duymuştum böyle uzun süren hatta ikinciye hamile kalan ama ciddi bir sorunda olabilir doktora gtmekte faydaa var

aklima yengem geldi😊 dogum yapti bebegi 9 aylik oldu kendi hala adet olmamisti emzirdigi icin olmadigini dusunuyodu karninda biseyin oldugunu hissetti dokundugunda eline geliyodu cok korktu hemen doktora gitti ve buyuk bi sokla karsilasti 4 aylik hamilesin bir kizin olacak 😄

Kizlar dogum yapali 17 ay oldu. Ama regl olmadim. Emziriyorum ayni zamanda. Etrafimdakiler bunun hic normal olmadigini söyluyor. Erken menapoz da olabilirmis. Yada kisir da olabilirmişimm. Ramazandan sonra ilk isim doktora gitmek olacak ama benim gibi renglisi uzun suren var mi.
Çevredekilerin söyledikleri zaten hiiiç bitmez. İki sene olmayananı gördim siz yinede doktora gidin benim annem beni emzirdiği sürece olmamış herhangi bir sorunu da olmamış. İçiniz Rahat etsin gidin ama kısırlıkmış menepozmuş böyle şeylere kafa yormayın 9 ay adet olmuyorsun vucudun dengesi şaşıyor düzelecek inşallah

Back