evet musbet.doğum elbet olucak.karnımızdan bişekilde çıkıcak ama doğumun nasıl olacağıda bence önemli.kimisiyle bu konu hakkındaki korkularımı konuştuğumda bana gülüp "şimdidenmi düşünüyosun bunları" diyo.oysa bu konu kişinin bundan sonraki sağlığıyla alakalı.çabuk iyileşip ayağa kalkıp bebeğiyle layıkıyla ilgilenebilmesi ilede ilgili,sütünün hemen gelmesi, ameliyatta olası enfeksiyon riskiylede ilgili..doktorun kolayına gelecek diye ameliyat masasına yatamam.Canım bende senin gibi sonuna kadar sezeryanı reddedicem ve gerekirse 2-3 doktora daha muayene olucam.İmza alma olayı oluyomuş galiba..işlerini kolaylaştırmaya hiç niyetim yok. cevaplar için teşekkürler kızlar.allah hepimizin yardımcısı olsun
canım benim doğumun nasıl olacağı elbette çok çok önemli
elbete bunları şimdiden düşüneceksin yoksa son anda karar verilcek iş değil bu
bende 8 ay deli gibi aradım doğal doğum yaptıracak doktoru. çok şükür sonunda buldum ve çok güzel bir doğum yaşadım
doğumum çok güzel geçti ilgi çok iyiydi, doğumdan sonra hemen sütüm geldi,ve kesi atılmadığı için öyle doğumdan sonra çok büyük acılar çekmedim
çok çabuk toparlandım dersem yalan olur, biraz canım tatlıdır benim çok yormadım kendimi bol bol dinlendim yemeklerimi annem yaptı hep ama bebeğimle hep kendim ilgilendim banyosunu yaptırdım annemin yardımıyla
sezeryanda imza arttırıyorlarmış bende duydum ölüp gitsen bile hakkını araymıyacak hale getiriyorlar Allah korusun
pes etmeyin araştırmaya devam edin doğuma kadar araştırmaya devam
birde doğumhaneyii mutlaka önceden görün
ben 35 haftalık hamileyken rahatsızlanıp serum takılmak için sancı odasında yattım
herşeyde bir hayır vardır derlerya, hastalığım sayesinde sancı odasını gördüm
birde ne görüm sancı odası 4 kişilik devlet hastanesinden farksız birde eşimi yanıma almıyorlardı
orayı görünce hemen başka doktor aradım ve doğum yapacağım doktorumla tanıştım
iyiki hasta olmuşum ve doğumhaneyi görmüşüm , yoksa kuzu kuzu eşim yanımda olmadan tek başıma
doğuracaktım Allah korumuş yaaa