Doğum yapacak anne adayları

BenToprak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
2.864
78
163
İstanbul
Doğum sonrası karın kalmasını istemiyorsanız
1mt patiskayı göğüs altından kasık bitimine kadar yatar vaziyette sıkıca sarın ve bantlayın.20 gün sonra çıkarın.Sezeryan,normal doğum farketmez.İnanın çok faydasını göreceksiniz deneyen biri olarak tavsiyemdir.

Bunu duymuştum ama birde
korseyi duymuştum o sıkmazmı ya rahatsız etmezmi sizce hangisi daha mantıklı
korsemi sizin dediğiniz mi
İnşallah bir gün bende hamile kalıp sağlıklı hayırlı bir şekilde,
doğum yaparsam bilgim olsun
ama nerdeeee

Korse sıkar rahatsız eder bel kısmı özellikle.Patiska sıkıca bağlandığında sizi asla rahatsız etmez.Ama hiç çıkarmayacaksınız 20 gün.İç karnıda toparlar.

bende 2 hafta sonra sezeryanla (malesef) doğum yapacağım.. Allah nasip ederse.. bunu ben duydum biliyom, ama normal doğumlar için biliyom ben bunu.. sezeryanda nasıl olacak o iş.. dikişleri patlatmayalım.. çünkü bildiğim kadarıyla onu sıkmak lazım, öle sarıp sarmalayıp bırakmıcan. teyzemden hatırlıyom ben sıktırıyodu iyice. sezeryanlı olupta deneyen var mı ki acaba. bişi olmuyo mu?

Korse sıkar rahatsız eder bel kısmı özellikle.Patiska sıkıca bağlandığında sizi asla rahatsız etmez.Ama hiç çıkarmayacaksınız 20 gün.İç karnıda toparlar.

nasıl banyo yapcaksın 20 gün hiç çıkarmadan? ben doğumdn sonra 20 gün kadar gece gündüz korse giydim. hiç göbek kalmadı.

Canım, benim sezeryan.Hatta doktorum kendisi patiskayı istedi ve kendisi çıkarken sardı ameliyat bantları ile bantladı.Yirmi gün çıkarma dedi.Şimdi hemen banyo veriyorlarmı bilmiyorum.Ben sadece başımı yıkadım.Banyo yirmi gün yapmadım.Vücudumu sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…