Eveeet çok az kaldı haftaya son kontrol 20 lerinde doğum kısmetse :) artık onu öpüp kokusunu içime çekmek istiyorumWalla doğru diyosun belki bu boş zamanlarımızı da arıycaz ama okadar sıkıcı ki beklemek...sabırsızlanıyor insan bir an önce onla ilgilenmek istiyorum :) senin de az kaldı sanırım
Dediği doğru, ama ben kendi sancımla değil suni sancı alarak doğum yapmak zorunda kaldım. Şiddeti daha fazla diyolar daha önce doğum yapmadığım için kıyaslayamıyorum ama dediğim gibi , 10 saatte doğum yaptım. 9 bucukta suni sanci verilmeye baslandi oğlen 2 bucuk 3 civariydi sancim asiri artti. Baski hissi olusmaya basladi. Dayanilmaz hal aldi. 7 bucukta dogum yaptimSen de zamanında çok korkmuşsun ki bu başlığı açmışsın....bize biraz daha ayrıntısıyla anlatırmısın sancı anlrını? Annem ilk sancılardan korkma son sancılar kötü oluyor dedi artık Doğuma gireceğin zaman
Normal doğum mu oldu canım? Darısı başımıza olsun hayırlısıyla.. Atlattın ne güzel :)Dediği doğru, ama ben kendi sancımla değil suni sancı alarak doğum yapmak zorunda kaldım. Şiddeti daha fazla diyolar daha önce doğum yapmadığım için kıyaslayamıyorum ama dediğim gibi , 10 saatte doğum yaptım. 9 bucukta suni sanci verilmeye baslandi oğlen 2 bucuk 3 civariydi sancim asiri artti. Baski hissi olusmaya basladi. Dayanilmaz hal aldi. 7 bucukta dogum yaptim
Evet canım normal, inşallah güzelce kavuşurshnhz sizde :)Normal doğum mu oldu canım? Darısı başımıza olsun hayırlısıyla.. Atlattın ne güzel :)
Yaa gözün aydın, hayırlı olsun :) Bekliyoruz :)Buraya bunu yazabildigim için şükürler olsun kizlaaar l bende dogurdum , şuan hastanedeym toparlandigimda hikayemi yazıcam inşallah ,
Aaa hayırlı olsun canımm :) ayrıntılarını çok merak ediyorum.. Normal mi oldu neler yaşadın bekliyoruz bize yazmanı :)Buraya bunu yazabildigim için şükürler olsun kizlaaar l bende dogurdum , şuan hastanedeym toparlandigimda hikayemi yazıcam inşallah ,
Allah hayırlı uzun ömürler versin canım:)Evet canım normal, inşallah güzelce kavuşurshnhz sizde :)
Aaaaa hadi gözün aydın canım çok merak ettim bak şimdi tarihlerimiz de yakın baya demeli bende her an doğurabilirimBuraya bunu yazabildigim için şükürler olsun kizlaaar l bende dogurdum , şuan hastanedeym toparlandigimda hikayemi yazıcam inşallah ,
Amin canim hepimizinkine insallah :)Allah hayırlı uzun ömürler versin canım:)
Vala cnm pek giremedim baya yoğunum sorma , benimki tarihini beklemedi birden suyum geldi hemde dışarda yoldayken ancak normal doğum yapmadım acikligim 1 cm di yeni baslamisti doğum suni sancı ben istemedim hastanede yanımda yatan suni sancı çeken kadın beni mahvetti ağla ağla korkudan yattigim yerden bı hal oldu kadın psikolojimi bozdu , ben spinal sezeryan istiyorum diye doktoruma direttm normale ikna etmişti ama o kadından sonra olay koptu bende . Herneyse şimdi detaylarıyla tüm spinal belden uyusturmali sezeryan tecrubemi anlatıcamAaaaa hadi gözün aydın canım çok merak ettim bak şimdi tarihlerimiz de yakın baya demeli bende her an doğurabilirim...normal Doğum mu yaptın ay yaz hemen lütfen yaaa bebekle uğraşıyosundur tabi şimdi
Merhabalar doğum yaptınizmi acaba ya bendede panik atak rahatsızlığı var ve nefes darlığı nefes problemi yaşamaktan çok korkuyorum doğuma çok az kaldı normal doğum olucak sizden bilgi almak istedimSizin gün belli sanırım diyim? Bende de panik bozukluk var ama eskisi kadar kötü olmuyorum.uzun tedaviler oldum seanslar aldım birsürü bişeyler...ama şimdi iyi hissediyorum.yine de bi acaba diyor insan nefes kontrolü falan zor olur mu diye ama çok kötü hissedersem bulunur o an bir çaresi oyüzden normal olduğu sürece normali deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?