Doğuma Hazırlık Doğum yaklaştıkça korku :/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Walla doğru diyosun belki bu boş zamanlarımızı da arıycaz ama okadar sıkıcı ki beklemek...sabırsızlanıyor insan bir an önce onla ilgilenmek istiyorum :) senin de az kaldı sanırım
Eveeet çok az kaldı haftaya son kontrol 20 lerinde doğum kısmetse :) artık onu öpüp kokusunu içime çekmek istiyorum

Kızlaaar hiç giremiyorum inanın yorgunluktan burası aklıma bile gelmiyo bebiş gündüz vakti çok iyi ama geceleri hiç uyutmuyor. Kucaģımda uyuyo yerine koyduğum an gözler açılıyo

Dediği doğru, ama ben kendi sancımla değil suni sancı alarak doğum yapmak zorunda kaldım. Şiddeti daha fazla diyolar daha önce doğum yapmadığım için kıyaslayamıyorum ama dediğim gibi , 10 saatte doğum yaptım. 9 bucukta suni sanci verilmeye baslandi oğlen 2 bucuk 3 civariydi sancim asiri artti. Baski hissi olusmaya basladi. Dayanilmaz hal aldi. 7 bucukta dogum yaptim

Normal doğum mu oldu canım? Darısı başımıza olsun hayırlısıyla.. Atlattın ne güzel :)

Buraya bunu yazabildigim için şükürler olsun kizlaaar l bende dogurdum , şuan hastanedeym toparlandigimda hikayemi yazıcam inşallah ,

Buraya bunu yazabildigim için şükürler olsun kizlaaar l bende dogurdum , şuan hastanedeym toparlandigimda hikayemi yazıcam inşallah ,
Aaa hayırlı olsun canımm :) ayrıntılarını çok merak ediyorum.. Normal mi oldu neler yaşadın bekliyoruz bize yazmanı :)

Bende 25 haftaligim ama normal doğumdan çok korkuyorum yapamam heralde spinal sezeryan düşünüyorum kısmetse sizde doğum hikayenzii yazınca mutlaka okucam

Aaaaa hadi gözün aydın canım çok merak ettim bak şimdi tarihlerimiz de yakın baya demeli bende her an doğurabilirim ...normal Doğum mu yaptın ay yaz hemen lütfen yaaa bebekle uğraşıyosundur tabi şimdi

Aaaaa hadi gözün aydın canım çok merak ettim bak şimdi tarihlerimiz de yakın baya demeli bende her an doğurabilirim ...normal Doğum mu yaptın ay yaz hemen lütfen yaaa bebekle uğraşıyosundur tabi şimdi
Vala cnm pek giremedim baya yoğunum sorma , benimki tarihini beklemedi birden suyum geldi hemde dışarda yoldayken ancak normal doğum yapmadım acikligim 1 cm di yeni baslamisti doğum suni sancı ben istemedim hastanede yanımda yatan suni sancı çeken kadın beni mahvetti ağla ağla korkudan yattigim yerden bı hal oldu kadın psikolojimi bozdu , ben spinal sezeryan istiyorum diye doktoruma direttm normale ikna etmişti ama o kadından sonra olay koptu bende . Herneyse şimdi detaylarıyla tüm spinal belden uyusturmali sezeryan tecrubemi anlatıcam

Şunu belirteyim ki ilk defa ömründe ameliyat masasına yatcaklar için hiçte hoş bir ortam değil hayatımda ilk defa korkudan titredim bide malum panik atak hastası ben , ameliyathane de beni anestezi uzmanı karşıladı masaya oturttular kurbanlık koyun gibi artık kendimi salmış ve kendimi onların ellerine teslim etmiştim , masaya oturtup belime iğne yapıldı , acimadi desem yeridir normal iğne acisi yani onu atlattıktan sonra o kadar hızlı davrandılar ki doktorum geldi giyindi bu sırada benim ayaklarima bı sıcaklık indi uyuşma başlamıştı belden asagimi hissetmedim ama felç gibi değildi bu

Doktorum anestezi uzmanı bana sorular sorup kafamı dağıtmaya çalışıyordu bu sırada doktor kesip biciyodu ama hissetmiyodum :) sadece bebeği alırken şiddetli bir masa sallantisi ben bağırdım panikledim , doktorum bebegn geldi annesi dedi o an acı hissettimmi pek değil . Ve oğlumun sesi hızlı bisekilde yanıma getirdiler 15 dk icindede işlemler bitti beni odama çıkardılar . Kısaca rahat bir dogummuydu evet , ama birkaç gün yürüme k

Yürüme ilk ayağa kalkma anı çok acılı ve kötüydü , iki gece şiddetli omuz göğüs ve başağrısı çektim . Şuan doğum yapalı 4. Günüm yürümek hala acılı belki normal doğumun bu artıları var doğum sonrası daha rahat olabiliyor insan ama normal doğuma göre epidural sezeryan panik ataklar için , ağrı eşiği düşük kadınlar için bence çok daha konforlu . Şuan çektiklerimi doğumdaki kolayliga sayıyorum allahima şükür bebeğime kavuştum ne yapcam ne etcem derken . Doğum hiç kolay bir psikoloji değil hala uzerimden atamıyorum ama inanıyorum ki bu yazdıklarımı normal dogummu epidural mı diye arada kalanlar için yol gösterir

Allah'ım kimseyi bu yolda yarı yolda eylemesin , sağlıkla bebeklerinize kavusun kızlar oğlumla benimde kavuşma hikayemiz böyle :) Allah tüm isteyenlere versin , kolay doğumlar diliyorum hepinize ...

Merhabalar doğum yaptınizmi acaba ya bendede panik atak rahatsızlığı var ve nefes darlığı nefes problemi yaşamaktan çok korkuyorum doğuma çok az kaldı normal doğum olucak sizden bilgi almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…