canım 34. haftayı geçtikten sonra doguracagımıza inanmış olacagız herhalde.. bende aynı senin gibiyim hiç doguracagım gibi gelmio sanki hep orda kalacak (şahsen dogduktan sonrada bu günleri özleyecegimi düşünüyorum onun içimde kıpırdaması konuştugumda tekmeleeriyle bize cevap vermesi ama belkide onunla ilgilenmekten özlemeye fırsatda bulamayacagız) bazen bian önce dogsun ve kızıma kavuşayım istiyorum sonrada yok diorum içimde ne kadar kalırsa onun saglıgı için o kadara daha ii olur.. dogum konusuna gelince dr. sezeryan dio etrafımdaklerin kimi en iyisi normal dio kimi kesinlikle sezeryan dio kafam iyice karışıo bende senin gibi herşeyi oluruna bırakaagım zamanı gelince ne uygunsa o olsun yeterki bebegim saglıklı olsun (sezeryan yapıpda öleni duymadım dogumdan sonra sıkıntılar oluyomuş ama herkes nasıl çekiyosa bende çekerim diom ) rabbim saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsinde biz anneyiz agrılara acılara dayanırızz.....
kızlar ben çok problem yasadım ..ilk aylar hiç kalkmadan yattım....devamlı bulantı....daha sonra bacak agrılarım oldu ve hala devam ediyor...hamile olmanın bu kadar zor olucagını hiç dusunmemiştim....eşim şimdiden ikincide zorluk yasamassın diyor..sinirlerim kalkıyor....korkuyorum hamillikten :)belki kucagıma aldıgımda...ilerde ikinciyi yapmaya cesaretim olur ama.... içimde hissetmek çok guzel....ama bebeğimle gözlerimizle paylasmak daha guzel olucak...özellikle ayyyy ilk yurumeye ve konusmaya basladıgında inanılmaz tatlı ve şirin oluyorlar...birde ben hiç kucuk bebek görmedim :) ablam dogum yaptıgındada üniversite okuyordum...kucuk bebk nasıl olur..nasıl buyutulur onuda bilmiyorum :) herkes diyorki dogdugunda hemen ögreniyorsun....bebek gelişimi okumaya basladım ama ...uygulamalı olması lazım....çok seyler yasıcaz :) çoookkkkk..herseyin hayırlısı ve saglıklı olması..
dilekcim bende ilk 3,5 ayı çok zor geçirdim hiç bişi yiyemiyodum bide sürekli çıkaryodum 2-3günde bir hast. yatıyodum serumlarla kendime geliyodum 1 haftada 4 kilo verdim 5 gün hast. yattım sonra 2 kilo daha verdim.o günlerde eşim beni öle görünce kesinlikle 2. çocuk olmıcak 1 tanemiz bize yeter sen çok yıprnıyosun hele bi büyüyünce seni üzsün... diodu bende bebek dogduktan sonra bunları unutursun diodum ki daha dogmadan unuttu şimdi hemen 2. de olsun beraber büyüsünler dio ama ben en az 2 yıl istemiorum kızımın biraz tadını çıkarayım kızım toparlanmadan aynı sıkıntıları çekmek istemiorum. bide benim kızım tüp bebek yöntemiyle oldu o yüzden daha bi özel bizim için hamile kalana kadar çok zor günler yaşadık .. ben hatta 2. yi hiç istemiorum kızımın papucu dama atılırsa kıskanırsa die o bizim tek prensesimiz olsun istiorum. ama bellide olmaz o büyüyünce belki bi kardeşe ihtiyacı oldugunu düşünürsek olabilir.bebek bakımı konusunda da ben daha önce 0-6 yaş çocuk gelişimi kursuna gitmiştim o zamanlar ben kesinlikle kendim bakabilirim gibi geliodu ama şuan aklımda hiç bişi yok neyseki kayınvaldem ve annem ilk zamanlar yanımda olacak sonrada anneligin verdiği içgüdüyle bebeğim için en iyisi ne ise onu yaparım die düşünüyorum...
merhaba hamişler.....33. haftaya girdim...dogum yaklastı ama sanki hala çok vaktim varmış gibi hissediyorum...şoka girdim belkide...bebeime kavusma zamanı yaklastıkça...hergun dua ediyorum bebeimin sağlıgı için...son aylar gerçekten zor....karnım buyuyor bel agrısı sırt agrısı ....sıcaklar...bi kaç gundurde bacak agrılarım var..yuruyemiyorum...ama bebeime kavusma düsüncesi onun için hayaler kurmaya baslayınca hersey bitiyor...annelik duygusu bu olsa gerek...herseye katlanılıyor....hep aklımda ilk dogdugundaki hisselerimi ve babasını hayal ediyorum....devamlı hayal kuruyorum...sizlerdemi öyle hamişler..? dogum korkusu var ama artık dönüşü olmayan bir şey..çekiceksin ...diyorum....etraftan bi sürü seyler duyuyorum...çok agrılı olucak..sezeryan çok zor....sezeryan çok iyi...normal dogum daha iyi ..epıdural sakat bırakır..herkes bir yorum yapıyor ama ben kendimi zamana bıraktım artık..nasıl gelişirse hersey ona uyucam....şimdi belkide dahada vaktim var o yuzden bu kadar sakinim....son gunlerde telaslı ve korkulu olucam belkide...AMA YAVRUMA KIZIMA LİLYAMA KAVUSMUS olucam:sm_cool::sm_cool:
canım o an hepimizin aklındaa bi hayırlısıya kucağımıza alsaydıkk...bizde eşimle hep merak ediyoruz hayatımız nasıl değişecek..o baba olucak diye heycanlanıyoo..sen çok güzel anne olursun bundan eminim diyorr:asigim:canımmm :asigim:bende eşimin çok iyi bir baba olcağından eminim...inş çocuklarımız bize hayırlı evlat bizde onlara hayırlı anne baba oluruzz....hep böle dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?