• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yakın mı ?

likear

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
708
507
123
31
Ben 37+1 haftalık hamileyim ayakta pek duramıyorum durunca bacaklarimin iç kısımları çok kasiliyo hemen oturmak zorunda kalıyorum yürüyüş yapamıyorum egzersiz yapamıyorum kilitleniyorum sürekli acaba doğum yakın mı bebeğim gelsin istiyorum artık :-( bu bencilce mı bilmiyorum bunu istediğim için üzülüyorum ne kadar dursa o kadar iyi belki ama dayanamıyorum :-( lütfen bu konuda yardım edin bana. Etrafımdaki herkeste bugün yarın dogurmami bekliyo ayakta duramadigim için buda beni iyice strese sokuyo :-(

geçmiş olsun canıım.. sanırım bebğin sinirlerine ya da kaslarına baskı yapıyor ondan bu durumdasın.. çok üzerinde durma biliyorum çok zor bir durum ama 1-2 hafta daha sol yanına yatıp dinlen ki bebeğin en iyi şekilde beslensin.. ayrıca bu yeni bir durumsa bebeğin aşağı indiği için bunları yaşıyor olabilirsin. nefes darlığın ya da mide yanması gibi sıkıntıların var mı? eğer onlar geçtiyse bebeğin aşağıya inmiştir bu da doğum yakın demek..

yakın zamanda hiç tuşe yapıldı mı? belki hafifçe açılman bile vardır..

geçmiş olsun canıım.. sanırım bebğin sinirlerine ya da kaslarına baskı yapıyor ondan bu durumdasın.. çok üzerinde durma biliyorum çok zor bir durum ama 1-2 hafta daha sol yanına yatıp dinlen ki bebeğin en iyi şekilde beslensin.. ayrıca bu yeni bir durumsa bebeğin aşağı indiği için bunları yaşıyor olabilirsin. nefes darlığın ya da mide yanması gibi sıkıntıların var mı? eğer onlar geçtiyse bebeğin aşağıya inmiştir bu da doğum yakın demek..

yakın zamanda hiç tuşe yapıldı mı? belki hafifçe açılman bile vardır..
Mide yanmam vardı geçti nefes almamda normal doktorda kafası biraz daha asagida dedi cuma da tuşe yapılacak inşallah açılma vardır açılma olunca ben sancı beklemeden suni sancı isteyebiliyomuyum acaba

sanırım onun bir sınırı yok ama eğer az da olsa açılman olursa isteğine bağlı olarak kesin verirler..

bekle canim ne zaamn hazir olursa sana haber verir zaten
içerde buyusun kilo alsin bakimida kolay olur
sonra ozlersin tekmeleri
nasilsa bi omur boyu seninle olucak annesi ( insallah )

bekle canim ne zaamn hazir olursa sana haber verir zaten
içerde buyusun kilo alsin bakimida kolay olur
sonra ozlersin tekmeleri
nasilsa bi omur boyu seninle olucak annesi ( insallah )
Insallah canim tesekkur ederim Allah sana da hayirli dogum nasip etsin insallah

Merhaba ben 39 haftalık hamileyim. Bebeğim kız. Erken doğum olsbilir koz olfuğundan gününü beklemez belki dedi doktor. Bu aralar hareketi azaldı sanki ve aşağıya doğru sanki göbeğim . Sizce doğum yakın mı bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba ben 39 haftalık hamileyim. Bebeğim kız. Erken doğum olsbilir koz olfuğundan gününü beklemez belki dedi doktor. Bu aralar hareketi azaldı sanki ve aşağıya doğru sanki göbeğim . Sizce doğum yakın mı bilgi verirseniz sevinirim.
Allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsin bence yakin eli kulaginda :)

Back