• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum ve hpv

Aybukeay111999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
11
0
1
26
Merhaba yaklaşik 10 senedir hpv taşiyorum sağlık sorunlarından dolayı bir türlü kurtulamadim tek tük siğil var uzun zamandir . bir haftaya sezaryen doğum yapacağım çok stresliyim yemek yiyemiyorum. Bebeğimi emzirirsem yada ona bakım yaparken zarar verir miyim diye çok korkuyorum. Kimseyle de dertleşemiyorum . Deneyimi olan anneler bana fikir verebilir mi😪

Merhaba ben anne değilim evli de değilim fakat hpvyle tanışınca her ihtimali doktorumla konuştum doktorum anneliği etkilemeyeceğini hele ki bebeği hiç etkilemeyeceğini söyledi emzirmekle hpvnin hiçbiri bağlantısı yok rahat rahat emzir bu arada yaşınız kaç 10 yılda nasıl bir süreç yaşadınız ve kolposkopi yaptırdınız mı

Merhaba yaklaşik 10 senedir hpv taşiyorum sağlık sorunlarından dolayı bir türlü kurtulamadim tek tük siğil var uzun zamandir . bir haftaya sezaryen doğum yapacağım çok stresliyim yemek yiyemiyorum. Bebeğimi emzirirsem yada ona bakım yaparken zarar verir miyim diye çok korkuyorum. Kimseyle de dertleşemiyorum . Deneyimi olan anneler bana fikir verebilir mi😪
Özel olmazsa nasıl sağlık sorununuz var 10 yıl çok uzun bir süre nasıl negatif olmadınız o süreç içinde

Merhaba, 10 yıl hpv vücutta kalmaz, sanırım orada bir yanılma söz konusu, hpv testi yaptırmadan buna kesinlik getirmek mümkün değil, siğil sandığınız şeyler farklı lezyonlarda olabilir.
Bu konuda yayınlarını takip etmiş olduğum en önemli hocalar hpv ve bebek emzirme ile ilişkisinin hiç bir riski olmadığını açıklamaktadır, içinizi ferah tutun lütfen, ancak doğum süreci için sadece suyunuz gelmeden sezeryan doğum yapmanız gerekmektedir, eğer ki hpv testiniz pozitif ise normal bir doğum olması durumunda hpv maalesef bebeğinize bulaşabilir. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Merhaba, 10 yıl hpv vücutta kalmaz, sanırım orada bir yanılma söz konusu, hpv testi yaptırmadan buna kesinlik getirmek mümkün değil, siğil sandığınız şeyler farklı lezyonlarda olabilir.
Bu konuda yayınlarını takip etmiş olduğum en önemli hocalar hpv ve bebek emzirme ile ilişkisinin hiç bir riski olmadığını açıklamaktadır, içinizi ferah tutun lütfen, ancak doğum süreci için sadece suyunuz gelmeden sezeryan doğum yapmanız gerekmektedir, eğer ki hpv testiniz pozitif ise normal bir doğum olması durumunda hpv maalesef bebeğinize bulaşabilir. Sağlıklı doğumlar dilerim.
Hsv hakkında bilginiz var mı varsa eğer bir uçuk kendiliğinden kaç günde geçer

Teşekkür ederim yorumunuz icin emzirmeyi çok istiyroum ama benreki siğil ve malesef eşimde de yenileniyor

Haklısınız inşallah onunda tekrar aldiracafiz daha farklı yollar deneyeceğiz artık ahcc gibi yoksa onun dışında her yolu denemiştim kilo verdim çörek otu yağı şirke propolis sağlıklı beslenme gibi şeyler bende işe yaramadı

Back