- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- Konu Sahibi Girl and baby
Arkadaşlar ana kucağı kullanan var mı???Varsa nasıl kullanıyorsunuz..bebişinizn ana kucağınd aresmi varsa koyrmıınız...ben beceremedim de.........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacım bırde ege bazen 3 4 saat uyuyor daha once uyarmaya calısıyorum ama uynaıp emmıyor
normalmı acaba?2 saatte bır emzır dedı cocuk doktorum ama 2 saatte bır uyanmıyor
canım ben ana kucagı aldım ama cocuk doktoru ılk 1 1.5 ay kullanmayı pek onermedı...
ıllede kullanmak ıstıyorsan bel boslugu bırakmıcak sekılde mınder gıbı bırseyle duz hale getırmen gerekıyor dedı..
mothercare almıstım ama 1 aydan once kullanma bence canım.gercı durucuk hemen hemen 1 aylık oldu ama yınede bel boslugu bırakma bence...
arkadaşlarr benimde bir sorum olacaktıı ne yapacagımı bilmiyorum normalmi onuda bilmiyorum ama benim ogluş gündüzleri gögsümden hiç ayrılmıyor dogru dürüst uyumuyorr uyusabile kuş uykusunda yatıyor hemen kalkıyor geceleride uyandırmasam hiç uyanmayacak ama 3 saatte bir uyandırıyorum normal mi arkadaşlar.
canım benimkide genelde öyle....sanırım kokumuzu özlüyoular...sürekli emmiyo dimi...benimki öyle ya kucağa alışırdık....(göğüste tutmaya :)) ) ya da bizi özlüyorlar minnoşlar...
deryacım 2 haftadır falan kullanıyorum ben ana kucağını işte resmimizArkadaşlar ana kucağı kullanan var mı???Varsa nasıl kullanıyorsunuz..bebişinizn ana kucağınd a resmi varsa koyrmıınız...ben beceremedim de.........
deryacım 2 haftadır falan kullanıyorum ben ana kucağını işte resmimiz
fatmacımm maşallah ogluşumuza. kıyafet olarak nasıl giydiriyorsunuz arkadaşlar. ben içine bir zıbın giydiriyorum üstüne kollu kıyafetle altına patikli altlık giydiriyorum. bebekler üşür diyorlar birde altını temizlerken bizimki hemen hapşurmaya başlıyor sizinkilerde öylemi.
deryacım bizim bebekler doğduğunda aynı kilodaydı merak ettim bebeğinin kilo alımı nasıl benimki 2600 dü bir aylıkken 3750 oldu seninki nasıl
kızlar ben oglusumu altan cıtcıtlı atlele yatırıyorum gunduzlerı.henuz atlet sapka yada eldıven hıc gıydırmedım..benım doktorum sen ne gıyıyorsan onu gıydır dedı.bende oyle yapıyorum.marazlı bır cocuk olsun ıstemıyorum.gunduz patıklı alt gıydırdımmı sırılsıklam terlıyor.annesı gıbı ateslı olucak benım oglusum:)))
ay maşallah...ne güzel...bizim cuma günü 1 aylık olacak...o gün doktora götüreceğim canıom...senin de 2900 doğup 2600 e düştü sanırım...benim 2. gün düşmüştü hem de....15 gün önce farklı doktorda tartıldığında 3120 çıkmıştı ..bakalım cuma ne çıkacak ..yazarım ...bu arada adın neydi canım ya??
arkadaşlarr peki aranızda güvenli yatış yastıgını kullanan varmı.