• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum Uzmani

sonia_so

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
1
0
36
İstanbul
Merhabalar her kese, arkadaslar ben turkiyeli degilim, ama esim Turk, Burada iyi bir dogum uzmani ariyorum. Gungoren, Bakirkoy cevarlarinda. Tevsiye ile birine bu gun gittim ama hec memnun kalmadim. Gercekten ilgili birisi ariyorum, rahat rahat konusacam birisi.
gebe degilim, ama planlamak istiyorum ve her bir seyin kontrol altinda gitmesini istiyorum o uzden hemen bir doktor bulursam yi olur cunki istresimde azalir.

Turkiyede hec bir sey bilmedim icin biraz cok istresim var tabi.

Ozel hastanede dogum yapacak birisini ariyorum ama cok bahali olmasin.

oncelikle her kese tesekkur ederim.

Merhabalar her kese, arkadaslar ben turkiyeli degilim, ama esim Turk, Burada iyi bir dogum uzmani ariyorum. Gungoren, Bakirkoy cevarlarinda. Tevsiye ile birine bu gun gittim ama hec memnun kalmadim. Gercekten ilgili birisi ariyorum, rahat rahat konusacam birisi.
gebe degilim, ama planlamak istiyorum ve her bir seyin kontrol altinda gitmesini istiyorum o uzden hemen bir doktor bulursam yi olur cunki istresimde azalir.

Turkiyede hec bir sey bilmedim icin biraz cok istresim var tabi.

Ozel hastanede dogum yapacak birisini ariyorum ama cok bahali olmasin.

oncelikle her kese tesekkur ederim.

Merhaba Sonia,
Benim bildiğim çok iyi bir kadın doğum uzmanı var,fiyatı da uygun,yeri de Mecidiyeköy'de.Detaylı bilgi almak istersen mail adresini yaz bana.

Son düzenleme:
merhaba canlarım 4haftalık hamıleyım ..bebegın kalp atıslarını hısseden varmıdır acba kaarnında

Back