Doğuma Hazırlık DOĞUM ÜCRETİ BİLGİSİ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mihrale55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
54
21
88
Taze anne adayları selamlar : ) yeni doğum yapanlar 2022 anneleri :) doğum ücreti fiyatı bilenleriniz var ise / istanbul avrupa yakasındayım cok rica edecegım arastırmalara basladık umarım bütçemizde yeterli kalır:)
Allah herkese sağlıkla evladını kavuşmayı nasip etsin:) sağlıklı günlere :)

İlk doğumum 2021 de olmuştu özele gitmiştim şu an tekrar hamileyim birkaç hastaneye fiyat sordum o yılın hem muayene ücretlerinin hem doğum ücretlerinin fiyatları 2 katı olmuş o yüzden detaylı araştırma yapmadım mecbur bu sefer devlet hastanesine gidiyorum.

Merhaba izmirdeyim fiyat farkı mutlaka vardır ama kontrol olduğum hastane 8 bin tl fiyat verdi. (Normal,sezeryan aynı fiyat)❤️

Kocaeli Medical parkta 10.500₺ (normal, sezaryen aynı) + Epidural 800₺
Muayene için en son 715₺ ödedim, zam gelmiş 🙄

İlk doğumum 2021 de olmuştu özele gitmiştim şu an tekrar hamileyim birkaç hastaneye fiyat sordum o yılın hem muayene ücretlerinin hem doğum ücretlerinin fiyatları 2 katı olmuş o yüzden detaylı araştırma yapmadım mecbur bu sefer devlet hastanesine gidiyorum.
BANADA İST ICIN ÇAM ŞAKURAYI ÖNERDİLER GIT ORDA DOGUM YAP YENI TEMIZ HASTANE DIYE AMA RANDEVU BULMAK BILE COK ZOR

BANADA İST ICIN ÇAM ŞAKURAYI ÖNERDİLER GIT ORDA DOGUM YAP YENI TEMIZ HASTANE DIYE AMA RANDEVU BULMAK BILE COK ZOR

Ben 2 kere gittim oraya randevuya, dediğiniz gibi randevu bulmak zor sürekli takip etmek gerekiyor randevu yakalayabilmek için çünkü direk doluyor. Kanuni eğitim araştırmaya gidiyorum ben çam sakura temiz ama uzman doktorlar yok asistanları muayene ediyor uzmanlar sadece ameliyatlara giriyor kanunide en azından uzman doktora muayene olabiliyorsun bir de çam sakura bana uzak kalıyor ama kararsızım kanuni ile onun arasında doğum zamanı hangisine giderim bilmiyorum :)

En güzeli devlet hastanesi, ben ilkini özelde ikincisini devlette doğurdum, devlet iyi

Taze anne adayları selamlar : ) yeni doğum yapanlar 2022 anneleri :) doğum ücreti fiyatı bilenleriniz var ise / istanbul avrupa yakasındayım cok rica edecegım arastırmalara basladık umarım bütçemizde yeterli kalır:)
Avrupa yakasını bilmiyorum ama biz özelde her muayenede durtulunce gittik doğum paketi aldık, mayista dogumum Allah'ın izniyle. 17bin verdik daha doğrusu kredi kartına taksit yaptik lokman hekim hastanesi Anadolu yakasi

Ümit Aydın ı bende takip ediyorum, kötü olmuş paketin kalkması

Doğum paketi yok ancak doğum süreci ile ilgili her şey fiyata dahil. Doğum ücreti, bebeğin ilk aşıları ve muayeneleri, ilk 28 günlük tüm işitme vb testleri ve çocuk doktoruna kontrolleri, doğum sonrası annenin ilk kontrolü, normal doğumda 1 gece sezaryende 2 gece yatak parası ve yapılacak tüm ağrı kesici/serum vb. doğum ve sonra ki gün odada yapılacak fotoğraf çekimi (10 pozluk albüm) anne ve babaya kutlama yemeği gibi şeyler için ücret ödemiyorsunuz. Sadece gebelik sürecinizdeki kontrol ve testler için ücret ödemeniz gerekiyor. Ben devlet ile birlikte devam ettiğim için testleri devlette yaptırdım.

Medipol mega bagcilarda dogum ucreti suan 8400₺ muayene ucreti 700₺ ( ama yilbasinda zam gelicek tekrar)

5. Ayda ilk gittigimde bu hastaneye 5500₺di dogum ucreti, suan 8400 oldu yani baya bir zamlandi ☹️

Bende bebisimin dogmasini bekliyorum 40+4 olduk 😅

Sgklı isen bulunduğun ile sigortaya şikayette bulunuyosun ama hastaneden tam fatura alman gerekiyor faturayı doğum raporunu veriyorsun birkaç ay içinde alınan fazla ücret hesabına yatırılıyo
Şimdi özeller anlaşma yaparken fatura almazsanız şu kadar diye anlaşıyor demek sebebi bu

Back
X