• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğum teminatı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.146
19.671
498
Malum bebişler içn hazırlık yaparken en önemli noktalardan biri sağlık güvencesi. Eşimin özel sağlık sigortası var ama benim yok, ssk lıyım. Doğum teminat paketlerini araştırıyorum bu ara. Sizce bu şekilde bir paket almak mı mantıklı, yoksa özel hastanelerin doğum paketlerini almak mı? Bir de araştırırken özel sağlık sigortası olanların özel hastanelerde doğum teminatları olmasa bile indirimli doğum yaptıklarını okumuştum. Doğru mudur? Açıkçası tamamlayıcı özel sağlık sigortasını kendim için zaten istiyor ve araştırıyordum, bir iki yerden teklif almıştım ama işin içine hamilelik planı da girince ne yapsam bilemedim. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

canim ben kistim icin doktora gidiyorum ya 3 gidistir tahlil falan her ay 150 veriyodum nrdeyse bu gittgmde yasam karti varmis ondan yaptirim ornek olsun diye soylim dedim 500 tl sadece her geliste sgk payi olan 15tl yi yatiriyomussun.tahlil ultrason ucretsz.sadece kalanoskopi vs gbi detayli seyler ucretli onlarda yuzde 25 indirimli.gebe kalinirsa 100 lira daha verilip gebe kartina gecis yapiliyomus.

Merhaba ,

Ben doğum teminatlı TSS yaptırdım,bana mantıklı geldi,fiyatı ve şartları.Doğum için hastane seçeneğiniz de çok.
Yıllık 8 muayene hakkı ve yatarak limitsiz tedavini oluyor.TSS paketlere göre daha mantıklı bence,siz yine de araştırın tabi.

Merhaba ,

Ben doğum teminatlı TSS yaptırdım,bana mantıklı geldi,fiyatı ve şartları.Doğum için hastane seçeneğiniz de çok.
Yıllık 8 muayene hakkı ve yatarak limitsiz tedavini oluyor.TSS paketlere göre daha mantıklı bence,siz yine de araştırın tabi.

özelden yazabilir misiniz acaba ismini? ben de 12 ay beklemeli ve beklemesiz olarak iki farklı teklif aldım bir sigortacıdan. değerlendireceğim.

Merhaba ,

Merhaba. Doğum yaptınızmı? Tamamlayıcı sağlık sigortam var onayı doğumdan önce alabiliyormuyuz bunu merak ediyorum.

Merhaba. Doğum yaptınızmı? Tamamlayıcı sağlık sigortam var onayı doğumdan önce alabiliyormuyuz bunu merak ediyorum.
Hayır hamilelik söz konusu olmadı,onaydan kastınızı anlayamadım,sigortacınıza sorarsanız daha sağlıklı olur.

Back