Doğum sonrasında vücudunuz eski haline dönebildi mi?

ben 50 kilo ile hamile kaldım,doğumda 65 kiloydum,doğumdan sonrada 60 kiloydum ve hala aynı kilodayım.emziriyorum da ama hiç kilo veremiyorum ne yazıkki.nasıl gidecek bu kilolar hiç bilmiyorum.karnım çok var, o yüzden kıyafet alırken zorlanıyorum.hiçbir şey yakışmıyor gibi geliyor:84:

merhaba kızlar,

bende 50 kilo ile hamile kaldım, 34-36 beden giyiniyordum. egzersiz yapmayı çok severdim sıkı bir karnım vardı, oturunca katlanmazdı hiç. doğumum 66 kilo ile oldu 1 ay doğru dürüst yataktan kalkamadım ağrıalrımdan, yedim içtim kilo oldu iyice sütüm gelsin diye. şimdi 57,5 kiloyum. bi ara 56ya düşmüştüm annem saolsun geri aldırdı. neyse ben zayıflayamamaktan korkmuyorum, şuan emzirdiğim için istediğim gibi rejim yapamıyorum, egzersizlerimde günlük olmuyor bebeğim çok uğraştıyor, haliyle ev işleri yemek falan... 6.ayın bitmesini bekliyorum biraz olsun yedikelrimi azaltmak için.

yalnız ençok canımı sıkan konu oturunca karnım boğum boğum oluyor, çıldırıyorum. nette vücut sıkılaştırıcı bitkisel bir reçete aradım şu gözüme çarptı böyle birşey uygulayan var mı acaba?

Kayısı yağı
kantoron yağı
Çilek yağı
Susam yağı
Portakal yağı
Biberiye yağı
yasemin yağı
Yosun yağı

eşit ölçülerde karışacak, haftada 2 kez banyoda kese yapacaksın sonra sürüp yarım saat bekleteceksin sonra tekrar ılık bir duş alacaksın. vücudu sıkılaştırmak içinmiş. buna benzer birşey yapan varmı ?

normal doğum yaptım ama beni gören sezeryanmı diyordu, baya topladı karnım ama hala göbek ve bel çevresi duruyor.

birde rahmin toparlanmaması mümkünmüdür? ben suni sancıyla doğum yaptım ama suni sancım bitmemişti, geri kalanınıda doum yaptıktan sonra verdiler, rahminin toparlanması için dediler. rahmin toparlanmaması gibi bir durum söz konusu olur mu

tecrübelerinizi ve yardımlarınız bekliyorum...

49 kiloyla hamile kaldım 68 kiloya kadar çıktım ,doğumdan sonra 61 kiloya düştüm ve iki buçuk ayda eski kiloma döndüm aslında biraz kilo kalsın istiyordum ama kendiliğinden gitti kilolar fakat göbeğim kaldı biraz zamanlar gider inşallah...

valla ben şuan 31 haftalık hamileyim. Yani doğuma daha 8-9 haftam var. Ve ben şimdiden 15 kilo aldım. 55 tim,70 oldum.
Her haftaya 1 kilo alıyorum. Napcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebişlerimize sağlık versin.

ben hamile 45 kiloyla hamile kaldım 67kiloyla doğuma gittim dğumdan hemen sonra 58kiloydum kızım 1yaşında ve uzun zamandırda 50 kiloyum hiç sarkmadım şu an istediğim kilodayım ve bu anlattıklarım ikinci kızımda oldu

slm kızlar bende 49 hamile kaldım 72 doguma girdim bir sene oldu dogum yapılı şuanda 53 kg 3kg vermeye çalışıyorum göbegimde var az ama var çatlaklarıma tca yapıyorum ama degişen bişe yok aynılar öyle duruyorum bilmiyorum nolacak

ben de 57 kilo ile hamile kaldım 80 kilo ile doğurdum tam 23 kilo aldım.şuanda 67 kiloyum.hemen kilo vermem lazım ama evdeyken zor.şubat sonu işe başlıycam belki o zmn kilo veririm.ama çatlaklarım çok fazla benim.şu anda hazırlanan doğal bir yağ karışımı kullanıyorum lekelerim için. ama olmazsa hemen lazere başlıycam ben böyle yaşayamam.göbekte sarkma oldu onuda sporla falan halledemezsem ameliyat olur her yerimi toplatırım.bunada deli gibi kararlıyım,yoksa yaşayamam ben bu halde rezil gibi ya 42 bedeb pantalon ne ya ben ki 38 beden oldum die sevinirdim...ah genç kızlık halim ahhh hersey çocuklar için ama bende gencecik kadınım sorumlulukları olan bir eşim ve eşimin yanına yakışıp gezmeliyim.halimi hiç beğenmiyorum hiççç

53 günde hamilelik öncesi giydiğim kot pantolonuma girebildim hiç çatlağım yok az göbeğim var ama sarkan bir yerimde yok çok yiyerek ve spor yapmadan nasıl zayıfladım bilmiyorum :125:

bende 55 kiloyla hamile kaldım doğuma kadar 17 kilo aldım doğum sonrasında 6 ay sonrasında eski kiloma döndüm sadece biraz göbeğim kaldı

Eski kilolarına dönen arkadaşlar, vücutlarındaki genişlemede yok oluyormu, yoksa bel kalça ve sırttaki kalınlaşmalar kalıyor mu?yanıtlarsanız sevinirimn....

ben 53 kılo ile hamıle kaldım son tartıldıgımda 72 kılo olmuştum.. ama doguma gıderken morelım bozulmasın diye tartılmadım... eve gelınce hemen tartıldım. 69 kg kalmişim.. tabı morel sıfır bende.. ve sezeryan oldugum için kocaman bır göbek...

4. gun korse gıymeye başladım 15 gunde toparladı karnım.. ve 7. gun dıyete başladım.. kımseyı takmadım.. ısırgan otu çayı, rezene, ve yeşıl dereotu ve bol bol su.. çok guzel sut yaptı..
sebze ve et,balık yedım... 40 gun oldu dogum yapalı şu an 60 kg oldum bile.. karmın bıraz var.. ama hafıf sporla gider biliyorum.. ama hiç çatlak vs. olmadı.. ona şukredıyorum :)))

tatlı da sut yapmıyor... boşuna yeyıp kılo almayın..!!!!!!

ben 13 kilo aldım hamileyken 1 kilo fazlam kaldı ama koca bi göbek zaten önceden de göbek problemim vardı. sanki 1 kilo değilde 5 kilo fazlam var gibi nasıl bişeyse. ama karnım ve bacağımda az da olsa çatlak var onlar daha gıcıkkkkkkkk

o şeker konusunda okadar müzdarivbimki, annem süt olacak diye tabakların birini getirdi diğerini götürdü, tatlılar meyve suları hoşaflar nekadar şekeri şey varsa yedim. hatta tereyağını eritip içine bal karıştırıp ekmek doğrayıp onuda yedirtti, tadı güzeldi ama aldığım kiloları tahmin edin, dikişlerimden değil ayağa kalkmak sağımdan soluma dönemiyordum... hareket yok bişey yok... sütte yok
şimdi 3 öğüne düşürdüm artık bebeğim 6. ayına girdi. ama egzersiz yapack vaktim yok bütün gün kucakta uyuduğundada ev işi yapıom

slm ben 59 kiloyla hamile kaldım 73le doğum yaptım.benim ikiz gebelikti şuan 68 kiloyum bebişlerimi emziyorum diye diyette yapamıyorum nasıl eskikiloma dönücem söyleyin banaa

canım bidiğim kadarı ile sezeryanda vajinada eskime yıpranma olmuyor. ama normal doğumda tabiki bi yıpranma oluyor. ama ben 1 ay önce normal doğum yaptım. dıştan baktığımda hiç doğum yaptığım belli değil. daha ilişkimiz olmadı içerde deforme olmamıştır umarım. olduğunuda zannetmiyorum çünkü içerde yırtılmam hiç olmadı iç dikişim yoktu yani.

Son düzenleme:
Ben tam 23 kilo aldım kabus gibi:95:

Ve doğumdan çıktım eve geldiğimde 10 kilo gitmişti.

Şimdi oğlum 9 aylık ve hepsi gitti kilolarımın.

Gece uykusuzluk ve bol emzirmeye borçluyum.

Tabiki ilk zamanlar yiyemedim,öle sütüm olsun diye her bulduğumuda yemedim.

Allah'a şükür sütümilk günki gibi

Vücudum da çatlak vs olmadı..

Haliyle deforme oluyoruz ama

biraz plates yapsam eskisi gibi sıkı olur,:26:

ben 67yle hamıle kaldım 84le doguma gırdım. cıktıgımda 73 kıloydum. emzırırken hıc dıkkat etmedım yedıklerıme ve bebegım 5 aylıkken 79 oldum ve hemen dıkat etmeye basladım 76ya dustum 1 ay plates yaptım 74e dustum sımdı bebegım 8 aylık ve 10 kılo vermek ıstıyorum. bu arada sarkma ne demek anlamadım goguslerde emzırdıkten sonra oluyo tabı de baska neresı sarkıcak

aynen bende senin gibi yaptım
rezene ısırgan dereotu bol su.
onu ye bunu ye sen emziriyorsun diyenlere hiç takmadım..
ben yedim tıka basa tokum dedim gittiğim yerlerde.
öyle verdim yoksa milleti dinlersen yanarsın valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…