• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası...

orca44463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
25
0
36
Manisa
slm arkadaşlar ben 4 ay oldu doğum yaptım ama adet olmadım doktora hiç gitmedim sadece sağlık ocağındaki ebeme sordum oda olur dedi.ne yapmam gerekiyor 53 kg oldum göbeyim çıktı bundan dolayımı acaba aranızda böyle sorunu olan varmı lütfen yazın şididen tşk :61:

yapıcak bir şey yok canım.heyecanla kırmızları beklemeye devam.ben de 7 ay olamamıştım.bu ay 3 kez oldum ne can kaldı ne mecal.olursun sen de telaş yapma.

bazı şeyler insanın başına ilk defa gelince ne yapacağını şaşırır ilk bebeyim tşk ederim inşallah olurum tşk.:61:

geçen sene bu sıralar wc ye her gittiğimde kırmızıyı görücem diye korkan ben şimdi de görmek için can atıyorum. 4 ay olmak üzere ama hala tık yok bende de. hatta akıntım bile yok denecek kadar az.

geçen sene bu sıralar wc ye her gittiğimde kırmızıyı görücem diye korkan ben şimdi de görmek için can atıyorum. 4 ay olmak üzere ama hala tık yok bende de. hatta akıntım bile yok denecek kadar az.

hayat işte ben de aynı adet olmaktan nefret ederdim ama olmayınca da aranıyor.çok aramışım bu ayda üç defa oldum.:37:

olur öyle bende 5 ay olmamıştım ama rezene adeti düzenliyo diyorlardı denk mi geldi yoksa faydası gerçekten oldumu bilmem içtim bi süre sonra adetim oldu

benimde 3 ay oldu hala olmadım sezeryanla doğum yapmama rağmen göbekfelan kalmamıştı gün geçtikçe göbek çıkmaya başladı bende bunu adet olmamaya bağladım...

ben kızım 5 aylıkken oldum adet.emziren anneler daha geç adet görüyormuş 1 yılı bile bulurmuş diye biliyorum

Back