Doğum sonrası

Selenaren1120

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
3
0
16
36
47 gündür doğum yaptım ve henüz göbegim inmedi ve gögüm karnım hep koyu kahverengi hamilellik lekesi sanırım nezaman ve nasıl geçer bilen varmı karın cildim göbegim kahverengi ve yukardan aşağı kahverengi bir çizgi var nasıl geçirebilirim beyazlatabilirim

Daha yeni doğum yaptın sayılır. Göbek öyle hemen inmez. Korse kullanabilirsin ve lekelenmenin ara ara olması çok normal

Kahverengi çizgi de zamanla geçiyor... Sıcak bir banyoda lifleyebilirsin. Kızım 7 buçuk aylık oldu daha yeni geçti

Korse tak canım sıkı olsun onlar epey zaman alıyor 7. Aydayım geçti diyemem kese yap o kahverengi çizgiye işe yatıyor ve zamanla geçiyor

8 aylık olacağız göbeğim yeni yeni gitmeye başladı (sezeryanım) zamanla vucüdan oturacak.
6 ayda ancak vücudun toparlanmaya başlar demişti benim hemşire gerçekten de öyle oldu..

47 gündür doğum yaptım ve henüz göbegim inmedi ve gögüm karnım hep koyu kahverengi hamilellik lekesi sanırım nezaman ve nasıl geçer bilen varmı karın cildim göbegim kahverengi ve yukardan aşağı kahverengi bir çizgi var nasıl geçirebilirim beyazlatabilirim
6 Aylık bebeğim var göbeğim tam anlamıyla yeni gitti lekeler de yeni geçti ama kahverengi çizgi hala duruyor. Ama rengi baya açıldı o da yakında geçer gibi.

geçmesi zaman alir bi kaç ayı bulabilir benimki 1 seneye yakin geçmişti göbeğinde hemen inmez normal dogumsa tamamen iner ama sezeryansa kalabilir.

Back