doğum sonrası vajina

elaelifim

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
5
0
6
34
Bursa
merhaba arkadşlar aranıza yeni katıldım ve soru sormak istiyorum doğum yapalı 41 gün oldu ve 35 günlükken birlikte olduk sanırım tam iyileşmemişti acı hissetmedim ama genişlik vardı hemde baya vardı açık açık söylemek gerekirse girip çıktığını bile hissetmedim. daha sonra birlikte olmadık çok kötüyüm acaba şimdi düzelmiş midir sizin ne kadar zaman da düzeldi ?????????? çk kötüyüm yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Konu için saol benimde su anda 36 gün birlikte olmadık ama aynı seyleri düşünüyorum ve bu yüzden birlikte olmak istemiyorum... Cevapları bende merak ediyorum.

32. Gundu, biraz acidi ama hic dogum yapmamisim gibiydi. Kisiden kisiye degisiyor galiba. Bunun icin uzulmenize gerek yok, ikinizin bebegini dunyaya getirdiniz, hem de normal yolla. Bu takdir edilecek bir sey. Eski halini almasi belki zaman alabilir ama, asla uzulecek bir durum olmamali bence. Moralinizi bozmayin, aksine, kendinizle gurur duymalisiniz.

Ahh ahh bende cok merak ediyorum.. iki ay oldu dogum yapali, birlikte oluoruz ama bende dedigin gibi hic birsey hissetmiyorum önceden söylemesi ayip kuru diye sikayet ederdi simdi ise tam tersi böyle olunca hic bisey hissetmiyorum oaklimi kemirip duruyor acaba o bir sey hissediyormu diye ya etmiOrsa ( sormayada cekiniyorum

Aaaaaa bak Bendede bu sorun var. Ben Zaten hic hissetmiyordum girmesini cikmasinı AMA orgazım güçlüydü doğumdan sonra orgazım çok hafıf yanı eskısı gıbı zevk alamıyorum. 3 yıl olucsk ve rol oyunamakdan bıktım doğrusu ama utandıgım için açık açık söyleyemıyorum. Özürdılerım net cevap verdım ama çok yanlız ve çaresız hıssetıyorum kendımı doktorada gittim ama kegel yap dedı kendımde sorun var sannetım ılk başlarda bışe hıssetmeyence ama çoğu kişi benım durumdaymış ama çare bulamadım hale

Ben rol bile yapamiyorum ve bu durum bizimkinin hosuna gitmiyor brsey demese bile ama cozum buldum sanki arastirdim tangkat madura diye bir sey varmis daraltan ise yariyormus ondan siparis verdim yarin geliyor hemen denicem ins ise yarar ben dogumdan cok bu olayi kafaya takiyordum zaten ben neyse nede adam zevk almasaa allah korusun anlarsin iste

çok şükür arkadaşlar 50. Gün düzeldi benim şuan herşey normal eski halini aldı ve orgazmım daha güçlü :) kişiden kişiye değişiyo galiba. Asla ikinci çocuk düşünmüyordum şuan hemen yapasım geliyor. çok mutluyum

Kızlar 40 günde iyileşiyor 40 günden önce ilişki denemeyin diyor dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…