Dogum sonrasi sönen göğüsler

Serife867

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2024
2
2
24
Arkadaşlar dogum yaptıktan sonra cok emziremedim. Genellikle sagip verdim . Ve sütüm tamamen bittiğinde goguslerim söndü. Yüzey olarak genişledi ama içi boş ve gogus ucum falan burusuyor. E biraz da sarkti tabi.Normalmiş, herkeste olurmus ama bu artık psikolojimi bozuyor. Ameliyat yada yag enjeksiyonu düşündüm ama böyle şeylerden korkan biriyim ve yapamam. Egzersizle yada mesajla geçer mi ? Yapan ,deneyen , olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum. Yada başka çözüm ?

Arkadaşlar dogum yaptıktan sonra cok emziremedim. Genellikle sagip verdim . Ve sütüm tamamen bittiğinde goguslerim söndü. Yüzey olarak genişledi ama içi boş ve gogus ucum falan burusuyor. E biraz da sarkti tabi.Normalmiş, herkeste olurmus ama bu artık psikolojimi bozuyor. Ameliyat yada yag enjeksiyonu düşündüm ama böyle şeylerden korkan biriyim ve yapamam. Egzersizle yada mesajla geçer mi ? Yapan ,deneyen , olumlu sonuç alan var mı merak ediyorum. Yada başka çözüm ?
gögüs kasi çalış canım valla yada ameliyat baska yolu yok 😭 emzirsek bi dert emzirmesek bi dert bende ayni durumdan sikayetciyim ne yazık ki

gögüs kasi çalış canım valla yada ameliyat baska yolu yok 😭 emzirsek bi dert emzirmesek bi dert ne yazık ki
Ya birde ilk çocukta bu kadar fazla olması çok şaşırttı beni. İki sene boyunca sütüm de yoktu. Gogus kası çalışınca dolgun gözükür mu ki

Ya birde ilk çocukta bu kadar fazla olması çok şaşırttı beni. İki sene boyunca sütüm de yoktu. Gogus kası çalışınca dolgun gözükür mu ki
Kas çalışınca yüzey alanı daralır daha sıkı hale gelir ama uzun zaman gerekiyor. Bir de biz kadınlar olarak pek göğüs çalışmadığımız için sıfırdan göğüsün alışması ve kaslanması zaman alıyor. Yağlı görünüm gider boyutu küçülür ama daha sıkı olur.

valla bacim bende 2 cocuk var ne olduysa 2. den sonra oldu ki hala emziriyorum 😂 benim durum daha vahim sutten kesince gogus falan kalmaz bende ama dedigim gibi spor ile daha toplu olabilir

Maalesef ameliyat veya işlem dışında birşeyle eski haline gelmez.

X