- 18 Aralık 2016
- 281
- 105
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 ay once dogum yaptim bu aksam sacimi boyadim sari benim saclar,dip boya icin eczaneden phyto Parisin açık sari dore rengini aldim organik,bi tarafima anca yetti cokta uymadi rengi ama beyazlari kapadi,gece 12den sonra eşimi nobetci eczaneye gonderip boya aldircam tek tarafim siyah kaldi Rezil gibiHanımlar merhaba. Malumunuz doğum sonrası saçlar çok dökülüyor benimde aynı derdim var hem dökülme için çare arıyorum hemde saçımı boyatmak istiyorum çok bunaldım değişiklik olur bana. Ama organik saç boyası var mı bildiğiniz. Ve ssç dökülmesine nasıl çare buldunuz.
Ben 2 ay once dogum yaptim bu aksam sacimi boyadim sari benim saclar,dip boya icin eczaneden phyto Parisin açık sari dore rengini aldim organik,bi tarafima anca yetti cokta uymadi rengi ama beyazlari kapadi,gece 12den sonra eşimi nobetci eczaneye gonderip boya aldircam tek tarafim siyah kaldi Rezil gibi![]()
Emzirme doneminde organik kullanilir sadeceNormal boya kullanabilirsiniz..rofle bile.yaptirabilirsiniz
Emzirme doneminde organik kullanilir sadece
Doktor bana hamileyken boyama sakın demistiHayir yok oyle bisey. Kokusunu bebege solutmayin yeter. Emzirirken de hamileyken de boyanabilir. K.d doktorum da cocuk doktorum da doktor arkadaslsrimda ayni seyi soylediler. Organik iyi olur ama illa olacak diye bisey yok
Doktor bana hamileyken boyama sakın demisti
Sen koyu renk boyamissndir,doktor bana sarı boya sürmek zararli dedi sadeceBenim ki de istedigin gibi boyatabilirsin dedi. Ayrica doktor arkadasim 2 hamileligi boyunca boyadi
Bilinenin aksine sarı saç boyaları koyu renge göre cok daha zararsızdır. Koyu renkler daha alerjendir. Içerisinde kobalt vardır. Bir de yeni nesil açıcılar cok yumuşak va saç ve deriye zarar vermiyorSen koyu renk boyamissndir,doktor bana sarı boya sürmek zararli dedi sadece
Emzirirken normal boya kullanabilirim yani zarari olmaz degilmiBilinenin aksine sarı saç boyaları koyu renge göre cok daha zararsızdır. Koyu renkler daha alerjendir. Içerisinde kobalt vardır. Bir de yeni nesil açıcılar cok yumuşak va saç ve deriye zarar vermiyor
Olmaz canim . Hamileyken de emzirirken de..kullanabilirsin.Emzirirken normal boya kullanabilirim yani zarari olmaz degilmi