Saç Rengi ve Saç Boyama Doğum Sonrası Saç Boyama !!!!

xxnilxx

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
683
Arkadaşlar doğum yapalı 2 ay olmak üzere ben bebeklerime anne sütü de veriyorum artık bakım zamanım da geldi saçlarımı boyatmak istiyorum ama süt verdiğim için korkuyorum sakıncası varmıdır tecrübeli arkadaşlara soruyorum.opuyorumnanaktan

ben boyamıştım canım bir sakıncasını görmedim ama zararı olmuş mudur bilmem. o dönemde insan ruhen çöküyo ve saçları boyamak ta gerçekten iyi geliyor. bebişlerini güle güle büyüt canım. allah analı babalı büyümek nasip etsin.

ben boyamıştım canım bir sakıncasını görmedim ama zararı olmuş mudur bilmem. o dönemde insan ruhen çöküyo ve saçları boyamak ta gerçekten iyi geliyor. bebişlerini güle güle büyüt canım. allah analı babalı büyümek nasip etsin.

sağol canım allah seninkine uzun ömürler versin a.s......gerçekten iyi gelicek gibi a.s doğum sonrası psikolojimin düzelmesine yardımcı olacak ufak değişiklikler ...:1hug: :lepi:

hayır hiçbir zararı yok.ben bebeğimin kendi doktoruna sordum.kadın doçent.yani işinin baya bir ehli.hiçbir zararı olmaz dedi.boya tabi.şekil verdir havan deişsin.

opuyorumnanaktan tşk ederim içimi rahalattınız

boyanın emzirme döneminde bir sakıncası yok diye biliyorum..ya benim 3 ay oldu doğum yapalı..2 ay önce boyadım tutmdı..aynı boya üstelik..eski saç rengimi istiyorum..

Back