Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaDoğum Sonrası Saç Boyama !!!!
Arkadaşlar doğum yapalı 2 ay olmak üzere ben bebeklerime anne sütü de veriyorum artık bakım zamanım da geldi saçlarımı boyatmak istiyorum ama süt verdiğim için korkuyorum sakıncası varmıdır tecrübeli arkadaşlara soruyorum.opuyorumnanaktan
ben boyamıştım canım bir sakıncasını görmedim ama zararı olmuş mudur bilmem. o dönemde insan ruhen çöküyo ve saçları boyamak ta gerçekten iyi geliyor. bebişlerini güle güle büyüt canım. allah analı babalı büyümek nasip etsin.
ben boyamıştım canım bir sakıncasını görmedim ama zararı olmuş mudur bilmem. o dönemde insan ruhen çöküyo ve saçları boyamak ta gerçekten iyi geliyor. bebişlerini güle güle büyüt canım. allah analı babalı büyümek nasip etsin.
sağol canım allah seninkine uzun ömürler versin a.s......gerçekten iyi gelicek gibi a.s doğum sonrası psikolojimin düzelmesine yardımcı olacak ufak değişiklikler ...:1hug: :lepi:
boyanın emzirme döneminde bir sakıncası yok diye biliyorum..ya benim 3 ay oldu doğum yapalı..2 ay önce boyadım tutmdı..aynı boya üstelik..eski saç rengimi istiyorum..