Doğum sonrası POSTPARTUM KANAMA geçiren var mı?

Lovelyangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.433
95
163
merhaba kızlar kızkardeşim ilk doğumunda da 2.dede potpartum kanama geçirdi şimdi yine hamile olduğunu öğrendi çok kararsız çok korkuyor doktorlada konuştuk yine olabilirmiş bu sorunu yaşayan varsa nsl tedavi oldu doğumdan hemen sonra tedavi başladımı bilgilendirirseniz sevinirim:26::26:

bu konuyla ilgili bilgisi olan yok sanırım:26::26::26:

Merhaba bende ilk doğumda geçirdim ölüyordum şimdi ikinciyi istiyorum ama beni bu mesaj çok korkuttu demekti tekrarlayan bir durum kızkardeşiniz acaba istanbulda mı doğum yaptı daha önceki doğuma giren doktoru aynı doktormu çok merak ettim ben riskli doğum doktoru tercih edicem genelde 2 defa aynı durumu yaşamak çok kötü ölümden dönmekdemek ve arkada 2 minikcan bırakmakdemek ağlamasına kıyamadığınyavrunuöksüz bırakma ihtimali çok acı Allahım yaşatmasın anneler gününde tüm anneleri evlatlarına bağışlansın Rabbim

merhaba kızlar kızkardeşim ilk doğumunda da 2.dede potpartum kanama geçirdi şimdi yine hamile olduğunu öğrendi çok kararsız çok korkuyor doktorlada konuştuk yine olabilirmiş bu sorunu yaşayan varsa nsl tedavi oldu doğumdan hemen sonra tedavi başladımı bilgilendirirseniz sevinirim:26::26:

cnm arkadasım gecırdı ama onun sebebı ıcınde plesenta parcası kalmasıymıs
oglu bı yasında yıne gebe salıberaber benım dr gıdıcez sızınkılerın sebebı neydı acaba
arkadasım kurtaj oldu gunlerce hastanede yattı ve cok kan verıldı

gebe kalmasa ıyıydı AMA KAZAAAAA

Son düzenleme:
oglu bı yasında yıne gebe salıberaber benım dr gıdıcez sızınkılerın sebebı neydı acaba

Cnm kürtajda içinde pıhtı kalması drun beceriksizliği benimki drun eşşekliği doğumu yaptırdı gitti bende başka Dr elinde kaldım ve meğer rahim toparlanmamış benim rahîmimin özelliği kötü tabi netice çok feci oldu

Bu arada sana değil sözüm ama kazara hamilelik çok komik geliyo bana kazara karıkoca nasıl birlikte olur ki yok öle kaza bile bile işte gevazelik bu yani ben tüp bebek annesiyim daha bi acayip geliyo ne biliyim

Merhaba bende ilk doğumda geçirdim ölüyordum şimdi ikinciyi istiyorum ama beni bu mesaj çok korkuttu demekti tekrarlayan bir durum kızkardeşiniz acaba istanbulda mı doğum yaptı daha önceki doğuma giren doktoru aynı doktormu çok merak ettim ben riskli doğum doktoru tercih edicem genelde 2 defa aynı durumu yaşamak çok kötü ölümden dönmekdemek ve arkada 2 minikcan bırakmakdemek ağlamasına kıyamadığınyavrunuöksüz bırakma ihtimali çok acı Allahım yaşatmasın anneler gününde tüm anneleri evlatlarına bağışlansın Rabbim

kızkardeşim istanbulda değil doktorunu değiştirdi ilgi göremeyince,ilk doğumundada ikincidede aynı sorunu yaşadı şimdi prof.dr gidiyor inş. siz bu durumla tekrar karşılaşmazsınız doktorunuza ayrıntılı anlatın bence sizde prof. dr. gidin (amin canım)

doğumdan sonra rahim kasılıp toparlanamıyor sebebi bu

Bu arada sana değil sözüm ama kazara hamilelik çok komik geliyo bana kazara karıkoca nasıl birlikte olur ki yok öle kaza bile bile işte gevazelik bu yani ben tüp bebek annesiyim daha bi acayip geliyo ne biliyim

gebelik istenmeden olduğu için kaza deniyor birliktelik kaza değil çok oluyo böyle şeyler :17::17:

ben de yaşadım ama çok şükür hastanede kalmama gerek kalmadı. doktorun biri içinde parça kalmış dedi.kendi doktorum bunu asla kabul etmedi,rahim toparlanamadığından oldu dedi.

ikinci bebeği henüz düşünmüyorum ama tekrarlaması ihtimali .çok korkunç.

Kizlae bugun arkadasimla dr a gittim aradan bir yil grctihi icin hic ic acici konusmadu tekrarlama olasiligi cok yyksek rahim alinabilit dedi rahim toplamamis vb ve dr esininn sana kastimi var dedi cunku 2 3 sene korunma vardi hadi salanlar varda burda bu kadar hayati onem tasiyan durum Varken nasil bu kadar rahat olunabilir
Agir kaldirmaman lazin deddi ve 1 yasinda oglu var ve dr umu ilk bu kadar uzgun gordum o cocuk annenin yakasindan ayrilmiyo rabbim sonunu hayir etsun
Su an riskli gebelik anliyacagini

Cnm ablanindami kaza ile oldu 2 zor dogumdan sonra

Son düzenleme:
Boyle bir durumun tekrarlama olasiligi X birinin hamile kalipta tekrarlama rastlantisiyla ayni duyurulur tamamen dr beceriksizligiyle esdeger yasandi tecrube edildi

boyle bir durumun tekrarlama olasiligi x birinin hamile kalipta tekrarlama rastlantisiyla ayni duyurulur tamamen dr beceriksizligiyle esdeger yasandi tecrube edildi

cnm hıc bısey anlamadım yazdıgından
normalde belkı tekrarlamayabılırmıs ama benım arkadasımın rahım toplanası ıcın en azından 2 sene ye ıhtıyacı varmıs kurtjlar 3 gun balonla yasama yapısan plesentanın rahımden kazınması cok buyuk rahım hasarlarına sebep olup toparlanması ıcın o zamanın gecmesı gerekıyomus

cnm hıc bısey anlamadım yazdıgından
normalde belkı tekrarlamayabılırmıs ama benım arkadasımın rahım toplanası ıcın en azından 2 sene ye ıhtıyacı varmıs kurtjlar 3 gun balonla yasama yapısan plesentanın rahımden kazınması cok buyuk rahım hasarlarına sebep olup toparlanması ıcın o zamanın gecmesı gerekıyomus

Kusura bakma canım yanlış anlamış okumuşum

bende aynı durumu yaşıyorum ne yapmalıyım ???
tecrübesi olan hnımlar bilgi paylaşabilir mi ?
parça ilaçla düşer dediler kullandım hala düşmedi illa kürtaj olmam mı gerekir?
doğum yapalı 22 gü n oldu...

düzenli kontrole gidiyor musunuz,belki düşmüştür?

benim de 17. gün olmuştu,1 ay her hafta,hatta bazen haftada 2 defa kontrole gittim.ilaçla erimiş ama ben hissetmedim tabi ultrasonda belli oldu.umarım sizin de ilaçla kaybolur.çok büyük stres yaşadım ben o dönem,sütüm bile az geliyordu,çok korkmuştum.
Allah yardımcınız olsun.

canım mrb geçmiş olsun sık sık kontrole git bence,ihmale gelmez

kızlar merhaba kızkardeşim doğum yaptı kanaması olmadı 8 gün hastanede kaldı kontrol amaçlı ama kanama olmadı çok şükür buarada kızkardeşimin kanaması doğumla alakalı değilmiş herhangi bir ameliyat geçirsede kanama olabilirmiş

ben de yaşadım ama çok şükür hastanede kalmama gerek kalmadı. doktorun biri içinde parça kalmış dedi.kendi doktorum bunu asla kabul etmedi,rahim toparlanamadığından oldu dedi.

ikinci bebeği henüz düşünmüyorum ama tekrarlaması ihtimali .çok korkunç.
Canım bnm de doğumdan sonra kanamam kesilmedi. 4 aya yakın devam ediyor sizinki si nasıl geçti

Back
X