Arkadaşlar öncelikle merhaba konum maalesef biraz uzun derdimi anca uzun yazarak anlatabilirim sabırla okuyacak arkadaşlara teşekkür ederim Bol bel ağrılı kramplı mide yanmalı bir hamilelik geçirdim üstelik 2. hamileliğimdi birinci de yaşamadığım herşeyi ikinci de yaşadım. Hamileliğimin son ayı annem acil bir şekilde açık kalp ameliyatı oldu bu beni çok yıprattı . O dönem enfeksiyon geçirdiğim için annemi ziyarete bile gidemeden belden uyuşmalı sezeryan doğum yaptım doğumdan bir gün önce annem taburcu oldu ablama gitti bu yüzden mutluydum cok şükür annem iyi olcaktı fakat doğum yaptıktan 3 gün sonra annemde komplikasyon oluştu ve tekrar yoğun bakıma alındı. Ve o gece acil ikinci açık kalp ameliyatını oldu tabi ben kucağımda bebekle yıkıldım kaldım o günden sonra herşey değişti sürekli ağlama krizleri uykuya dalamama bir terleyip bir üşüme bebeğe karşı soğukluk bu yaklaşık 2 ay sürdü o ara annem taburcu oldu yanımda iki hafta kaldı ve sonra evine geçti. Şimdi bebeğim 3 aylık tam herşey geçti gitti dedim ama annem dün köye gitti büyük ihtimalle yerleşecek artık. Annemin gideceğini biliyordum ama gün yaklaştıkça benim ağlama krizleri bacak kol titremeleri nefes alamama uykudan korkarak uyanma geri geldi böyle bir travma yaşayıp atlatan birileri varmı bu geçecek mi merak ediyorum buraya kadar zahmet edip okuyan herkese teşekkür ederim