Doğum sonrası ne renk pijama takımları tercih ettiniz ?

Yalnizkus3108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
173
79
Hastane çantası hazırlıyorum da bir takım beyaz ve üzerinde yıldızları olan önü düğmeli klasik pijama takımlarından aldım trendyol likapa shoptan çokta beğensim beli ayarlanabiliyor rahat. Bir takımda hemen doğumdan çıkınca giymek için alcam ama koyu renkli mi alsam bilemedim bana tavsiyede bulunabilecekleri tecrübesi olanları buraya davet ediyorum . Kanama falan çok olursa diye böyle düşünmüştüm . Sizce ne yapmalıyım ?

Ben bunun birebirini almıştım. Süslü püslüleri kıyıp çıkarıp giymedim foto çekimi olmadı bebem küvözde kaldı. 2 gün kaldım bunu giydim valla. Yanıma t-shirt de alsaymışım iyiymiş bir iki tane. Bir de polar sabahlığım vardı kırmızı yürürken giydim. Kanama da sezaryen oldu ayağa kalkana kadar azaldı tamamen. Ayağa kalktım baktım az geliyo pede geçtim yetti bana.

Benimde muhtemelen sezaryen olacakta bakalım bende fotoğraf çekimi vs yapıyım diye dantelli lohusa takımlarından almak istemedim çok gereksiz geldi sadece işte beyaz yıldızlı takım aldım normaldede giyerim diye ama ilk çıktığımda her ihtimale karşı koyu renk bişey mi.alıp giysem diye düşündüm

X