Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsinHanımlar doğum sonrası ilaç kullanmanın bi sakızcası var mı siz ne ile korunuyorsunuz
Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsin[/QUOTE
ya ilaç yada prezervatif olcak bizdede sanırm spiral kayıyormuş hep
Bide spiralle hamile kalanlari duydum en iyisi canim prezervatif bide bizlerinde dikkat etmesi lazim yumurtladigin zamanini hesaplayabiliyosan o gunlere pek denk gelmemek gerek iliskiden sonrada hemen ayaga kalkmakta fayda var bence ben ole yapiyorum
Aynen ne sekilde olursa olsun ayaga kalkmakta fayda var mesela prezervatife guveniliyo ama bi delinse fark etmeden o ihtimali dusuniyorum ben o yuzden hemen kalkiyorum ayagaBende öyle yapıuotdum prezervatifle oluncadamı hemen ayağa kalkıyosun?
Aynen ne sekilde olursa olsun ayaga kalkmakta fayda var mesela prezervatife guveniliyo ama bi delinse fark etmeden o ihtimali dusuniyorum ben o yuzden hemen kalkiyorum ayaga
Yani anlasilir heralde ama sonucta delinebilir diye ayaga kalkiyorum ben bu bende refleks gibi bisi oldu ne olur ne olmaz diye yapiyorumAnlaşılmıyor mu delindiği?
Hanımlar doğum sonrası ilaç kullanmanın bi sakızcası var mı siz ne ile korunuyorsunuz
ben spirale korkuyorum cesaret edemiyorum kayar o falan diyorlar :/ben 8 senedir spiral ile korunuyorum temiz ve rahat...
Sana sunu solim iki doktorada sordum ne onerrsiniz diye spirali pek onermediler enfeksiyon riski olabiliyo ve ara ara kanamalar olabilir dedi bende o riski goze almak istemiyorum ilacda pek onermiyo sonucta kimyasal vucuda gircek yan etkileride olabilir en iyisi prezervatif dediler biz onu uyguluyoruz ben cok haz etmesemde digerlerinden iyidir ama olduki hamile kalacagini dusundun ertesi gun hapi diye bisey var onu kullanirsin
Bende 3 aylik igne vurundum ilk basta kanamam oldu ama simdi iyiyim
O cok usun sure kullaninca oluyomus canim ebeye falan sordum bende simdilik memnunum 2 bucuk ay olduBende yaptircaktim araştırdım yaptirmadim kısırlığa kadar yol aciyormus
canım dr spirali önermedi. emzirdiğim iç,in hap da önermedi. zaten sütün korur dedi. ama oğlum şuan 5 aylık ve ben HAMİLEYİM
hangi dr mus o sut korumasi olur mu hic.en fazla3ay korur.dogumdan sonra ilk adetini oldun mu hamilelik ihtimali cok fazladir.canım dr spirali önermedi. emzirdiğim iç,in hap da önermedi. zaten sütün korur dedi. ama oğlum şuan 5 aylık ve ben HAMİLEYİM