DOĞUM SONRASI NASIL KİLO VERDİNİZ?

puf42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
164
213
35
:anneadayı:Doğuma 3 ay var ve ben 12 kilo aldım. Son aylarda daha hızlı kilo artışı oluyormuş. Şimdiden doğum sonrası kilolarım için endişeliyim. o_O Doğumla beraber kaç kilo gider? Deneyimli anneler, doğum sonrası kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz? Doğum sonrası korse ne kadar işe yarıyor? Memnun kaldığınız korse var ise ne marka? Şimdiden teşekkür ediyorum.:KK36:

2 hamilelik yasadim. Dogumdan cikinca 3 kilo gitmisti. Saka gibi geldi😄zaten cocuk 3 kilo dogdu. Plasenta, kan v.s. de gitti. Dogum aninda kilo mu aldim acaba diye anlayamadim. Odem olmus demek ki. Ilk hafta birkac kilo gitti. Sonraki kilolar cocuklar 6 aylik olana kadar azar azar gitti. Bunun icin de ozel bir sey yapmadim. Emzirdim sadece. Bir de adet gormeye baslayinca da odem atiyor vucut. O da kilo verdiriyor bence. Korse de kullanmadim. Sarkik bir karnim yok. Tabi sportif bir goruntum de yok. Normal gobek. Biraz spor yapsam iyi olur ama useniyorum😂Sormustum korse meselesini doktora.gerek yok demisti.

2 hamilelik yasadim. Dogumdan cikinca 3 kilo gitmisti. Saka gibi geldi😄zaten cocuk 3 kilo dogdu. Plasenta, kan v.s. de gitti. Dogum aninda kilo mu aldim acaba diye anlayamadim. Odem olmus demek ki. Ilk hafta birkac kilo gitti. Sonraki kilolar cocuklar 6 aylik olana kadar azar azar gitti. Bunun icin de ozel bir sey yapmadim. Emzirdim sadece. Bir de adet gormeye baslayinca da odem atiyor vucut. O da kilo verdiriyor bence. Korse de kullanmadim. Sarkik bir karnim yok. Tabi sportif bir goruntum de yok. Normal gobek. Biraz spor yapsam iyi olur ama useniyorum😂Sormustum korse meselesini doktora.gerek yok demisti.
teşekkür ederim hepgenc:KK200::KK200:

:anneadayı:Doğuma 3 ay var ve ben 12 kilo aldım. Son aylarda daha hızlı kilo artışı oluyormuş. Şimdiden doğum sonrası kilolarım için endişeliyim. o_O Doğumla beraber kaç kilo gider? Deneyimli anneler, doğum sonrası kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz? Doğum sonrası korse ne kadar işe yarıyor? Memnun kaldığınız korse var ise ne marka? Şimdiden teşekkür ediyorum.:KK36:
Merhaba ben 5 ay önce doğum yaptım açıkçası hamileyken çok fazla kilo aldım ama hiç te düşünmedim nasıl vercem diye ( keşke biraz dusunseymisim 😃 ) çok fazla ödem oluşmuştu bacaklarım ve ayaklarımda zor yuruyordum doğumdan 10 gün sonra falan 18 kilo gitmişti simdide kalanları vermek için canımı disime taktım uğraşıyorum çünkü doğumdan sonra dank etti kafama kilolar psikolojim bozuldu hiç birşey olmuyor çünkü ☹️

Be 34 haftalikim 15 kilo aldim daha nekadar alirim bilmem kendimi cirkin hissediyorum insallah veririm dogumdan sonra

Tek önerim süt yapar diye her buldugunuzu yemeyin ozellikle de şerbetli tatlı falan🙄 ben iki doğumumda da başlarda kilonun çoğunu verdim sonra süt yapar diye yediklerimle geri aldım kiloları. Sonra da uğraş ki veresin🙄

Merhaba ben 5 ay önce doğum yaptım açıkçası hamileyken çok fazla kilo aldım ama hiç te düşünmedim nasıl vercem diye ( keşke biraz dusunseymisim 😃 ) çok fazla ödem oluşmuştu bacaklarım ve ayaklarımda zor yuruyordum doğumdan 10 gün sonra falan 18 kilo gitmişti simdide kalanları vermek için canımı disime taktım uğraşıyorum çünkü doğumdan sonra dank etti kafama kilolar psikolojim bozuldu hiç birşey olmuyor çünkü ☹
merhaba☺️ psikolojin hic bozulmasin. kafana taktiysan o kilolarda hemencecik gidecektir😘

merhaba☺️ psikolojin hic bozulmasin. kafana taktiysan o kilolarda hemencecik gidecektir😘
Ay inşallah çok uğraşıyorum keşke sizin gibi hamileyken biraz dusunseydim o kadar almasaydim ilk hamileliğim o heyecandan gözüm kilo falan görmedi bide sağlık sorunları olunca hep yatınca sonuç bu olur tabi ☺️

40 gün lohusalığım bitene kadar 25 kg verdim. Doğum sonrası aşırı heyecan ve mutluluktan sanırım, bulantım oldu ve yiyemedim. Sadece komposto ve bulgur pilavı yoğurt yiyebiliyordum.

X