bilmiyorumkismileBizde şu an şansa bırakanlardanız,zaten tedaviyle oldu diye ama hiç belli olmaz tüp bebek sonrası normal yoldan hamile kalan çok duydum...3 aylık koldan yapılan iğneler varmış ondan düşünüyorum ben fakat süt verirken bebeğe zararlımıdır onu bilmiyorum...Hymarry cnm dra gitmişsin kanamaların için ne dedi?
ya şaka bi yana nevracım açıkçası bizde ciddi bir sorun yoktu,doğumdan çıktıktan sonra da doktorum dikkat edin tekrar hamile kalmaman için bir sebep yok dedi,
yani sonuçta bu işler pat diye olmuyor evet ama doğumdan sonra dediğin gibi nasılsa olmuyor diye tekrar hamile kalabilenler olabilir,
ki burda tedavisiz çoğul gebelik ve doğum yaşayanlar da var,
canım dediğim gibi doktorum bana bu hormonal şeyler kesinlikle önermedi,sütün kalitesini de bozuyormuş,
kanamalar daha çok ilişki sonrası kanamalar olduğpundan bu bölgedeki dokunun bozulduğundan,yada en önemlisi emzirmeye çalıştığımız için salgılanan hormonların yumurtlamayı engelleyici bazı görevleri olduğundan yumurtalar ilişki kasılamalarıyla beraber zamanından önce atılabiliyormuş,
bendeki muayenede normal dedi buna,fakat yinede dokunun düzelmesi için 3 tane fitil verdi,onu kullanıp haftaya spiral muayenesi için tekrar gidicem inşallah,o zaman yine bakıcak,
ama doktor en garanti işin bu olduğunu ve bırakılıdığı zaman da hormonal bir değişiklik ve düzenleyicilik olmadığından herhangi bir tembellik oluutmryacağını ve hemen hamile kalabilineceğini söyledi,
işte böyle,bence cidden bu hormonal işler pek doğru değil,
yine de bu konuda bir çizgi çizmek lazım cnaım,
senin açından bir gelişme olursa burada paylaşırsan sevinirim canım..