Ertesi gün hapı yılda bir kere alabileceğiniz bir hap şeker gibi sürekli onu içemezsiniz. Ayrıca yeni doğum yapmışsınız emziriyorsanız hormonlarınızı alt üst ederseniz, emzirmiyorsanız bile doğumdan sonra hormonlar daha düzene girmiş değildir. Bu kadar zor mu ertesi gün hapı gibi saçma şeyler yerine güvenilir bir yöntemle korunmak?Yarın ertesi gün hapı alsam faydası olurmu
Geri çekilme yöntemi tehlikeli bir korunma yöntemidir yerinizde olsam spiral taktırırım. Bir de cerazetta isimli emzirme sırasında kullanılabilen doğum kontrol hapı var, doktorunuza danışın istersenizBayanlar merhaba bir süredir siteyi takip ediyorum ama üyelik oluşturmamıştım aklıma takılan bi soru olduğu için kayıt olup sormak istedim yanlış anlaşılmak istemem 2.5 ay önce doğum yaptım eşimle ilişki sırasında üstte oluyorum ve boşalma anında direk kalkıyorum hamilelik riski varmıdır acaba kafama takılıyo bu durum düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim
%100 değil de 99 güvenilir olan yöntemler ertesi gün hapından veya geri çekilmeden daha kötü bir seçenek yani öyle mi? Çift yöntemle korunun o halde spiral+Prezervatif veya doğum kontrol hapı+prezervatif? Daha garanti sanki böyleHaklısınız ama Hiç bir yönteme 100de 100 garanti vermiyolarki spiral taktırdığı halde bile hamile kalan insanlar var
Ertesigün hapı emzirirken kullanılamıyor, siz bence şu an endişelenmeyin ama düzgün bir doğum kontrol yöntemi seçip onunla devam edinYarın ertesi gün hapı alsam faydası olurmu
Ya buradan bakarsanız aklınızı kaçırırsınız, tüpleri bağlatmak bile %100 değil. Siz bir yöntem belirleyin gerisi de allaha kalsın, hepimiz öyle yapıyoruzHaklısınız ama Hiç bir yönteme 100de 100 garanti vermiyolarki spiral taktırdığı halde bile hamile kalan insanlar var
Bunu diyip ,hiçbir gerçek korunma yontemine guvenmeyip kocanın şeyinden hemen kalkarak korunmaya çalışmak çok mantıklı, yeterince hızlı kalkarsanız neden olmasın . Ay nasıl hamile kaldım anlamadım diye her hangi foruma konu açmak istemiyorsanız düzgün bir yöntem bulun , geç kalmadıysanız tabiHaklısınız ama Hiç bir yönteme 100de 100 garanti vermiyolarki spiral taktırdığı halde bile hamile kalan insanlar var