• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El doğum sonrası korsesi olan

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar hiç kullanılmamış ....genelde doğum öncesi alınır doğum sonrası giyilmz:)koreye ihtiyacım var
nette 100 tl civarı olan himalaya tuzlu olan meşhur korseden arıyrm elinde olan varsa talibim

Giyildi sayilmaz cunki dogumdan sonra 2 kg fazlalikla ciktim butun herseyim cok guzel oluyrdu giyemedm karnim falanda hic problem cikmadi aldigim.gibi duruyor.3tl ye almistim 15 e veririm.zayiflama konisindada taktik veririm cnm.:)))
Cunki ilk dogumumdan sonra 15 kg verdm.2.de cok az aldm vermemde cok basit oldu.

arkadaşlar hiç kullanılmamış ....genelde doğum öncesi alınır doğum sonrası giyilmz:)koreye ihtiyacım var
nette 100 tl civarı olan himalaya tuzlu olan meşhur korseden arıyrm elinde olan varsa talibim

bende de 2 adet korse var elija olması lazım markalarının. biri dizden göğüs altına kadar, diğeri de slip tarzı ama üst tarafı yine göğüs altına kadar olmalı. almıştım ama normalde de sıkıntıya gelemeyen biri olarak giymek istemedim hiç. bu sebepe kullanılamadılar. bedenler s yada m renkleri de beyazdı sanırım. dilersen akşam bakıp resim çekip gönderebilirim.
yanlış hatırlamıyorsam bunlardan.

Elija Slip Korse Ten - e-bebek.com
Elija Doğum Sonrası Toparlayıcı Korse Beyaz - e-bebek.com

kızlar çok teşekkürler ama giyilmemiş olması şart benim için benim aradığım şu içinde bir tüp jel var onu sürüp giyiliyor doğum sonrası...adını bulamamdım internette

Giyildi sayilmaz cunki dogumdan sonra 2 kg fazlalikla ciktim butun herseyim cok guzel oluyrdu giyemedm karnim falanda hic problem cikmadi aldigim.gibi duruyor.3tl ye almistim 15 e veririm.zayiflama konisindada taktik veririm cnm.:)))
Cunki ilk dogumumdan sonra 15 kg verdm.2.de cok az aldm vermemde cok basit oldu.

korsenin bedeni kaç acaba ben 75 li kilolardayım maalesef ve korseye ihtiyacım var

kızlar çok teşekkürler ama giyilmemiş olması şart benim için benim aradığım şu içinde bir tüp jel var onu sürüp giyiliyor doğum sonrası...adını bulamamdım internette

bende bi tane bel korsesi var elit lise marka dikişsiz üst ve alt kemer yerleri tene yapışıyo kaymaz eşim almış bedenini küçük almış fişi olmadığı içinde değişim yapamadık hiç giyilmedi M beden istersen onu yollayabilirim.

Back