Dogum sonrasi korse

Ne kadr sonra? Birde korse mi atkiyla sarmak mi ? Ya dikisler,zarari yok mu.tesekkurler.
Ben sezeryandan 4 gun sonra kullanmaya basladim. Eski tip korseleri onermiyorum ama. Kulot gibi olup gogus altina kadar cikanlar var. Yumusak yapili ama sıkı olanlardan. Atki korse kadar iyi sarmiyor. Ben 3.ncu gun rahat hareket etmeye baslayinca 4.ncu gun hemen giydim.

Çok tesekkurler.deneyecegim.
İlk dogumum 13 yil once sezaryendi. Sarmamistim.bilmiyordum.simdi surpriz gebelik oldu. Dr.sezaryen dedi. İnsallah bu sefer saracagim. Bu aralar. Bu konuyu arastiriyorum.
İlk korse aldigimda magazadaki satici bayan demisti. Dogumdan sonra sarmadin mi gobegini.diye
İste o zaman jeton dusmustu. Sariliyormus demekki diye. Ama bilmiyordum ben.

Hamilelikten sonra beni herkes cok sisman gorecrklerini saniyorlarmis. 60 kilo ile baslamistim. 13 14 kilo aldim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum ve karnim dupduzdu. Gorenler sasirmisti. Korse gercekten ise yariyor.

Hamilelikten sonra beni herkes cok sisman gorecrklerini saniyorlarmis. 60 kilo ile baslamistim. 13 14 kilo aldim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum ve karnim dupduzdu. Gorenler sasirmisti. Korse gercekten ise yariyor.
Sadece7 kilo almistim. Bebekle beraberkilom dakalmamisti ama gobek hic inmemisti.yilarca 9 aylik gezdim. Hep doguma ne kadar var sorulariyla karsi karsiyaydim.ins. bu sefer sorun kalmayacak. 6 aylik 5 kilo aldim busefer.bakalim aryik. Tesekkurler

Sadece7 kilo almistim. Bebekle beraberkilom dakalmamisti ama gobek hic inmemisti.yilarca 9 aylik gezdim. Hep doguma ne kadar var sorulariyla karsi karsiyaydim.ins. bu sefer sorun kalmayacak. 6 aylik 5 kilo aldim busefer.bakalim aryik. Tesekkurler
Rica ederim. Dogumdan sonra dedigim gibi korse alin. Mumkunse gece yatmadan once cikarin butun gun kalsin ustunuzde yani. Yumusak yapili ve sıkı olursa rahatsiz etmez. Sonra ilerde dikisleriniz rahatlayinca dedigimden alirsiniz. Yamuna marka queen tipi. Bende alicam ondan.

Cok pahaliya aldim korseyi 240 tlye alirkende icim cok sizladi ama strec elbiselerle mükemmel durdu baska resimde atabilirim benim karnimda pek kilo yok sarkık cok belki o yuzden bu kadar fark etti

Cok pahaliya aldim korseyi 240 tlye alirkende icim cok sizladi ama strec elbiselerle mükemmel durdu baska resimde atabilirim benim karnimda pek kilo yok sarkık cok belki o yuzden bu kadar fark etti
Acayip iyi toparlamiş...İnşallah taktıkça o bölgede toplar..işe yararsa bende alayım..benmde çok sarkık.mayalı hamur gibi

Vallahi doğumdan sonra sarıp sarmamakla alakası yok arkadaşım sardı üstelik dikişini patlatacak derecede sıkı sardı ama sanırsın 4 aylık hamile. Ben yazın doğum yaptığım için sıcaktan sarmadım. Gerek de duymadım açıkçası ama göbeğim dümdüz. Genetik mi desem ne desem bilemedim

Bende yapmıştım 30dk da terin suyun içinde kalıyordum 1ay sabrettim farkı herkes gördü arkadaslarimada tavsiye ederim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…