- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Acımadı valla. 1-2 saat giyip biraz çıkrıyodum.Benm dikişlerim çok acıyordu. Sizinki nasıl acimadı.
Ne kadr sonra? Birde korse mi atkiyla sarmak mi ? Ya dikisler,zarari yok mu.tesekkurler.Keske sezeryandan hemen sonra kullansaydiniz toparliyor cunku. Ben kullanmistim.
Ben sezeryandan 4 gun sonra kullanmaya basladim. Eski tip korseleri onermiyorum ama. Kulot gibi olup gogus altina kadar cikanlar var. Yumusak yapili ama sıkı olanlardan. Atki korse kadar iyi sarmiyor. Ben 3.ncu gun rahat hareket etmeye baslayinca 4.ncu gun hemen giydim.Ne kadr sonra? Birde korse mi atkiyla sarmak mi ? Ya dikisler,zarari yok mu.tesekkurler.
Çok tesekkurler.deneyecegim.Ben sezeryandan 4 gun sonra kullanmaya basladim. Eski tip korseleri onermiyorum ama. Kulot gibi olup gogus altina kadar cikanlar var. Yumusak yapili ama sıkı olanlardan. Atki korse kadar iyi sarmiyor. Ben 3.ncu gun rahat hareket etmeye baslayinca 4.ncu gun hemen giydim.
Olur tabi neden olmasin. 2.nci hamilelikte daha cok deforme oluyorsun cunku.İkinci Doğumdan sonra faydası olur mu kızlar sizce ? Ben ilk doğumumda takmadım pişmanım bunda takmak istiyorum ama faydası olur mu ki ?
Hamilelikten sonra beni herkes cok sisman gorecrklerini saniyorlarmis. 60 kilo ile baslamistim. 13 14 kilo aldim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum ve karnim dupduzdu. Gorenler sasirmisti. Korse gercekten ise yariyor.Çok tesekkurler.deneyecegim.
İlk dogumum 13 yil once sezaryendi. Sarmamistim.bilmiyordum.simdi surpriz gebelik oldu. Dr.sezaryen dedi. İnsallah bu sefer saracagim. Bu aralar. Bu konuyu arastiriyorum.
İlk korse aldigimda magazadaki satici bayan demisti. Dogumdan sonra sarmadin mi gobegini.diye
İste o zaman jeton dusmustu. Sariliyormus demekki diye. Ama bilmiyordum ben.
Sadece7 kilo almistim. Bebekle beraberkilom dakalmamisti ama gobek hic inmemisti.yilarca 9 aylik gezdim. Hep doguma ne kadar var sorulariyla karsi karsiyaydim.ins. bu sefer sorun kalmayacak. 6 aylik 5 kilo aldim busefer.bakalim aryik. TesekkurlerHamilelikten sonra beni herkes cok sisman gorecrklerini saniyorlarmis. 60 kilo ile baslamistim. 13 14 kilo aldim. Dogumdan 40 gun sonra 58 kiloydum ve karnim dupduzdu. Gorenler sasirmisti. Korse gercekten ise yariyor.
Rica ederim. Dogumdan sonra dedigim gibi korse alin. Mumkunse gece yatmadan once cikarin butun gun kalsin ustunuzde yani. Yumusak yapili ve sıkı olursa rahatsiz etmez. Sonra ilerde dikisleriniz rahatlayinca dedigimden alirsiniz. Yamuna marka queen tipi. Bende alicam ondan.Sadece7 kilo almistim. Bebekle beraberkilom dakalmamisti ama gobek hic inmemisti.yilarca 9 aylik gezdim. Hep doguma ne kadar var sorulariyla karsi karsiyaydim.ins. bu sefer sorun kalmayacak. 6 aylik 5 kilo aldim busefer.bakalim aryik. Tesekkurler
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/oncesi-sonrasi-vedette-korse.1250609/Normal doğum yapmama rağmen göbeğim öylece duruyor
Hemde ilk günden beri sardım korse taktım...
Şu göbeğe çare varsa banada söyleyin
Yaaa inanmıyorum bu foto da ki kişi sen misin...cidden bu kadar toparlıyor mu yaaahttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/oncesi-sonrasi-vedette-korse.1250609/
Bu korseyi aldim sende bi bak istersen ben memnunum
Acayip iyi toparlamiş...İnşallah taktıkça o bölgede toplar..işe yararsa bende alayım..benmde çok sarkık.mayalı hamur gibiCok pahaliya aldim korseyi 240 tlye alirkende icim cok sizladi ama strec elbiselerle mükemmel durdu baska resimde atabilirim benim karnimda pek kilo yok sarkık cok belki o yuzden bu kadar fark etti
Bende yapmıştım 30dk da terin suyun içinde kalıyordum 1ay sabrettim farkı herkes gördü arkadaslarimada tavsiye ederim hepEvde spor yapma imkanin var mı?
Jillian Michaels 30 day shred programı tüm vücudu forma sokuyor. Bel bölgesini de inceltiyor.
Günde yarım saat..3 levelden oluşuyor, her leveli 10 gün yapıyorsun, bir ayda bitiyor..
Sadece karın bölgesini çalıştıran bir programı daha var, 6week 6pack ismi.
peki kacgun sonra taktiniz korseyi dikişler açısından sikinti olmadimiben de sezeryanla doğum yaptım yapar yapmaz taktım korse. göbeğim yok. her hamileye ilk iş onu tavsiye ediyorum.
Bende çok pismanim kullanmadığım için, bağırsakların yapışır dediler öyle kandirdilar beni ama cok şükür bende spor yaptığım için o kadar kötü değilim .. tak bence de yine de gec değil bide üzerine köprü hareketi yap düzelir kesinlikle
ben de sezeryanla doğum yaptım yapar yapmaz taktım korse. göbeğim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?