- 25 Mayıs 2014
- 395
- 142
- 53
- Konu Sahibi Benyazmazsamsenyazmazsan
-
Keske sezeryandan hemen sonra kullansaydiniz toparliyor cunku. Ben kullanmistim.Dogum sonrası kimler korse kullandi kizlar benim sezaryen oldu 7 bucuk ay önce simdi gobegim var onu kamufle etmek istiyorum kullanan oldu mu lutfen marka fiyat onerilerinde bulunur musunuz
Keske sezeryandan hemen sonra kullansaydiniz toparliyor cunku. Ben kullanmistim.
Doğumdan hemensonra kullanmanız gerekiyordu. Benim kızım da 7 aylık, doğumdan sonra sardım gobegimi şimdi dün düz çok şükür.
Normal doğum yapmama rağmen göbeğim öylece duruyor
Hemde ilk günden beri sardım korse taktım...
Şu göbeğe çare varsa banada söyleyin
Ahh kizlar ya icimi kararttiniz heDoğumdan hemen sonra kullandım 1 ay kadar. Şimdi dümdüz çok şükür. Sezeryandan sonra o göbek kalacak diyenlere kapak yaptım :)
Bence geç kalmışsınız.
Kadinlar klubunde bir konu vardi yamuna korse diye. Ben bile heveslendim sekil verdiriyormus bi baksaniz o konuya. Ozellikle queen korseAhh kizlar ya icimi kararttiniz hevalla bu saatten sonra kullanmam lazim çünkü düğün var bu sarkık gobekle gidemem bana memnun kaldiginiz işime yarayacak markalari ve fiyatlari yazarmisiniz lutfen
Ahh kizlar ya icimi kararttiniz hevalla bu saatten sonra kullanmam lazim çünkü düğün var bu sarkık gobekle gidemem bana memnun kaldiginiz işime yarayacak markalari ve fiyatlari yazarmisiniz lutfen
Eyvallah nfk :) bende biliyorum sporun şart olduğunu ama simdi spora gitme durumum yok kiBen de sezeryanla doğum yaptım. Dr ısrarla korse takmami söylemişti ama cehennem sicagi temmuz ayiydi ve İstanbul neminde buharlaşmak uzereydim. Bir iki saat takip çıkardım. Daha fazla katlanamadim.
Kizim 6 aylikti, gebelikten onceki kiloya donmustum nerdeyse hamilelikten 2 kg kalmıştı ama göbeğim 5 aylık hamile gidiydi. Bebeğin 6. ayı doldurmasiyla spor salonuna yazıldim. Haftada 4 gün düzenli devam ettim. Antrenör bana özel, yoğun olarak karın, bel ve bacak kaslarını çalıştıran bir program hazırladı. İki ayda resmen karın kası yapacak duruma geldim. Evlendigimde bile öyle sıkı ve düz bi karnım yoktu. Netice-i kelam, bu saatten sonra sana korse fayda vermez. Spor şart..
Hangi markaydiben de sezeryanla doğum yaptım yapar yapmaz taktım korse. göbeğim yok. her hamileye ilk iş onu tavsiye ediyorum.
Evde spor yapma imkanin var mı?Eyvallah nfk :) bende biliyorum sporun şart olduğunu ama simdi spora gitme durumum yok ki
Benm dikişlerim çok acıyordu. Sizinki nasıl acimadı.Doğumdan hemen sonra kullandım 1 ay kadar. Şimdi dümdüz çok şükür. Sezeryandan sonra o göbek kalacak diyenlere kapak yaptım :)
Bence geç kalmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?