Dogum sonrasi korse

Dogum sonrası kimler korse kullandi kizlar benim sezaryen oldu 7 bucuk ay önce simdi gobegim var onu kamufle etmek istiyorum kullanan oldu mu lutfen marka fiyat onerilerinde bulunur musunuz
Keske sezeryandan hemen sonra kullansaydiniz toparliyor cunku. Ben kullanmistim.

Doğumdan hemen sonra kullandım 1 ay kadar. Şimdi dümdüz çok şükür. Sezeryandan sonra o göbek kalacak diyenlere kapak yaptım :)
Bence geç kalmışsınız.

Keske sezeryandan hemen sonra kullansaydiniz toparliyor cunku. Ben kullanmistim.

Doğumdan hemen sonra kullanmanız gerekiyordu. Benim kızım da 7 aylık, doğumdan sonra sardım gobegimi şimdi dün düz çok şükür.

Normal doğum yapmama rağmen göbeğim öylece duruyor
Hemde ilk günden beri sardım korse taktım...
Şu göbeğe çare varsa banada söyleyin

Doğumdan hemen sonra kullandım 1 ay kadar. Şimdi dümdüz çok şükür. Sezeryandan sonra o göbek kalacak diyenlere kapak yaptım :)
Bence geç kalmışsınız.
Ahh kizlar ya icimi kararttiniz he valla bu saatten sonra kullanmam lazim çünkü düğün var bu sarkık gobekle gidemem bana memnun kaldiginiz işime yarayacak markalari ve fiyatlari yazarmisiniz lutfen

Ahh kizlar ya icimi kararttiniz he valla bu saatten sonra kullanmam lazim çünkü düğün var bu sarkık gobekle gidemem bana memnun kaldiginiz işime yarayacak markalari ve fiyatlari yazarmisiniz lutfen
Kadinlar klubunde bir konu vardi yamuna korse diye. Ben bile heveslendim sekil verdiriyormus bi baksaniz o konuya. Ozellikle queen korse

Gobegini yoketmek mi istiyosun bigunluk kamufle mi ?
Birgun icinse korseli kulotlu corap alabilirsin. Enbasiti penti vardir muhakkak bacak icin ayri popo icin ayri hepsi birlikte olan coraplar var al onlardan

Ben de sezaryenle doğum yaptım. Dr ısrarla korse takmami söylemişti ama cehennem sicagi temmuz ayiydi ve İstanbul neminde buharlaşmak uzereydim. Bir iki saat takip çıkardım. Daha fazla katlanamadim.

Kizim 6 aylikti, gebelikten onceki kiloya donmustum nerdeyse, hamilelikten 2 kg kalmıştı ama göbeğim 5 aylık hamile gidiydi. Bebeğin 6. ayı doldurmasiyla spor salonuna yazıldim. Haftada 4 gün düzenli devam ettim. Antrenör bana özel, yoğun olarak karın, bel ve bacak kaslarını çalıştıran bir program hazırladı. İki ayda resmen karın kası yapacak duruma geldim. Evlendigimde bile öyle sıkı ve düz bi karnım yoktu. (Hiçbir diyet yapmadım çünkü emziriyordum. Sadece tatlı ve kızartmayi kesmistim. ilk ayda 3 kg verdim. Hamilelik öncesi kiloma döndüm)

Netice-i kelam, bu saatten sonra sana korse fayda vermez. Spor şart..

Son düzenleme:
Eyvallah nfk :) bende biliyorum sporun şart olduğunu ama simdi spora gitme durumum yok ki

Bende çok pismanim kullanmadığım için, bağırsakların yapışır dediler öyle kandirdilar beni ama cok şükür bende spor yaptığım için o kadar kötü değilim .. tak bence de yine de gec değil bide üzerine köprü hareketi yap düzelir kesinlikle

Eyvallah nfk :) bende biliyorum sporun şart olduğunu ama simdi spora gitme durumum yok ki
Evde spor yapma imkanin var mı?
Jillian Michaels 30 day shred programı tüm vücudu forma sokuyor. Bel bölgesini de inceltiyor.
Günde yarım saat..3 levelden oluşuyor, her leveli 10 gün yapıyorsun, bir ayda bitiyor..

Sadece karın bölgesini çalıştıran bir programı daha var, 6week 6pack ismi.

15 gun ekmegi unu pilavlari makarnayi nescafeyi kes aksamlari yatmadan yogurt limon pulbiber kürü yap.duzelir ins.bende korse takmadim sezeryandan sonra cunki cok agrim ve acım vardı biraz kumaşla sardim ise yaramadi 2.5 oldu daha gerci. Ama acil dersen korseli coraplardan giy.

Korse sporla beraber kullanildigi taktirde ise yarar ben ilk dogumumla birlikte yaklasik dort dogumla malesef alt gobek sorunu yasadim ,kilo vermeye ve korse kullanmaya basladim 75 ten 60 kiloya dustum hedefim 49 bu sure zarfinda internetten latex kopcali korselerden aldim ve kullandim gercekten alt karin ve belimde baya fark var ilk ay 10 cm inceldim sonraki ay 4 cm dedigim gibi ama ayni zamanda kilo verdim,spor yaptim...sizde spor yapin,kopcali korselerden de kullanirsaniz ise yarar dedigim gibi en alti sene sonra ilk defa belim gobegim bu kadar inceldi...

İkinci Doğumdan sonra faydası olur mu kızlar sizce ? Ben ilk doğumumda takmadım pişmanım bunda takmak istiyorum ama faydası olur mu ki ?

aslında doğumdan hemen sonra önermiyor doktorlar. rahimin eski haline gelmesi 8 hafta sürdüğü için ondan snra takılması gerekiyormş. çnkü eski haline gelmeden takıldıgında rahimde şekil bozuklukları oluşuyormuş. aman dikkat derim sizleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…