doğum sonrası korse önerileriniz?

zillican

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
52
1
96
doğumdan sonra korse kullanımının faydalı olabileceğini doktorum söyledi.
fakat nasıl bir korse almam gerekiyor? hangileri daha etkili? tavsiye edebileceğiniz marka veya modeller nelerdir? sadece karına sarılanlarımı yoksa paçalılarımı tavsiye edersiniz?

banada dr tavsiye etmişti cnm ben korsenin çok faydasını gördüm benim aldığım bütün korseydi göğüs altından külotluydu ve gayette rahat hala kullanıyorum bide benimkisinin alttan çıtçıtlıları var onlar daha rahattır tuvalete gitmek açısından paçalılardan da kullandım 1 gün faciaydı bacakta bitiş yeri resmen pörtlüyo çok çirkin bi görüntü oluyo umarım yardımcı olabilmişimdir

bende göğüs altından paçalı almayı düşünüyordum ama..demek rahat olmuyor.. bacaklarıda toparlaması için iyi olmazmıydı ki..bu arada sen hangi markayı kullanmıştın??

valla cnm sanırım nbb ama tam hatırlamıyoum paçalıda ben rahat edemedim ama dene istersen

hadi bayanlar cevap yazın artık..yokmu korse kullanan ya..

canım henüz doğum yapmadım ve evli değilim şu an nişanlıyım ama over kisti ameliyatı geçirdim aynı sezaryan tipi ameliyat oldum...doktorum bana da korse aldırmıştı kuşak tarzı bele sarılanlardan,sarkmaları engellesin diye.medikal şeyler satan bir yerden almıştık.belki yardımcı olur diye yazayım dedim...

nbb korse kullanan varmı??

ben bekarım ama:1: nbb marka korse aldım çokda memnunum ama dikkat et alırken ben mideden itibaren şort gibi ama dikkat de etmemiştim alırken ilk defa korse alıyordum ve dedim böyle kalça göbek işe yarar diye aldım evet mide kısmı işe yarıyor ama alt kısmı lastik gibi he nedir evet giydiğimde evet farkediyor ama üst tarafı daha sıkı sert ama dayanıklı 36 bedene göre aldım ozaman 36-38 dolanıyordum şimdi 40-42 mi neyim çok kilo aldım ama giysem giyerim(kaç haftadır giymiyorum ama kalçalarım zorluyor:14::14: :43::43:)

ben normal doğum yapmıştım doğumdan bir kaç gün sonra annem karnımı çarşafla dolayarak sıkı bi biçimde sarmıştı o zamalar anneme çok kızmıştım çok canım acımıştı ama sonraları düm düz bir karna sahip oldum belimde incecik olmuştu birazda vücut yapısıyla alakalı olabilir tabiki
nbb korse bende kullanıyorum normal hayatımda hatta eteklerimin altına mutlaka giyerim nbb nin belden diz üstüne kadar inen bi modeli var çok rahat ve kullanışlı ama etekle korseniz görünebilir pantolonlarla çok hoş oluyo her yeri aynı sıkılıkta yani dizlere doğru lastikleri çekme yapmıyo giydiğiniz gibi duruyo ve çok rahat ben çok memnunum tavsiye ederim

Benim doktorum Batın korse al dedi,,
Sadece bel kısmı var ve cırt cırtlı..
Sezaryanle doğum yaptım ve dört gün sonra kullanmaya başladım.
Doğumdan sonra kanama oluyor ve tüm korselerin kullanması daha zor oluyor.
Ayrıca korseyi medikalden almanız daha iyi,
onlarınki daha sert ve çabuk toparlıyor.

teşekkürler..deneyimini paylaştığın için..keşke diğer arkadaşlarda yardımcı olmak adına deneyimlerini yazsalar:(

korse araştırırken menteş marka korseler buldum baya kaliteli görünüyo...kullanan varmı hiç??

merhaba arkadaslar. doğum yapalı 3 ay oldu. şimdi korse taksam faydası olur mu? letti marka kullanan oldu mu ?

bu konuya ragbet yok sanırım.. huu huu doğum yapan hanımlar tecrübelerinizi bizimlede paylaşırmısınızz.

merhaba arkadaslar. doğum yapalı 3 ay oldu. şimdi korse taksam faydası olur mu? letti marka kullanan oldu mu ?

ben uzun araştırmalardan sonra afm-group'tan pro&slim diye bir marka aldım. çok memnun kaldım. ben de tavsiye üzerine aldım. Mayo şeklinde olan bana daha kullanışlı geldi. günde 2 saat giyiniz yeter dendi fakat ben gece gunduz onunla yattım. iyi de oldu. sonuç diyet + korse 42 bedenden 38'e kendi bedenime geri geldim. bilginize... korse biraz pahalı... 60 Tl'ydi.

Back