nerde hata yapıyorum bilmiyrum? 4 ay oldu doğum yapalı ve eşimle aram açılıyor git gide. 1 ay önce ayrılığın eşiğinden döndüm eşyalrımı topladım gidiyordum, çok ağladım, sonra o da ağladı.ona dedim ki 'ağzının içine bakıyorum gitme demen için tek kelime etmiyorsn' neyse benim konuşmalarımdan sonra iş için evden çıkarken geldiğimde valizini görmeyeyim deyip çıktı, geldiğinde de bana abur cubur almış yaş pasta almış böylece barışmış olduk.sonra 2 hafta annemlerin yanına gittim şehir dışına, işleri çok yoğunlaştığı bir dönemdi evde olsam yalnız kalacaktım. Bu sürede günde1 dakikadan uzun konuşmamız olmadı telefonda,ardından işi 1 hafta daha uzadı. yine aynı geçti.eve geldik 3 hafta o ne yapyı ben ne yaptım hiç konuşmadık. eve yemek için geldi ve yatmak için.hep11-12de yorgun geldi, yemek için aceleyle geldi ve çıktı. çoğunlukla ben arıyorum yemeğe geliyor musun diye, bazen de saat20 oluyor aradığımda beklemeyin ben yedim diyor. cinsellikte yok ayda 1.gerçekten yoğun çalışıyor biliyorum, aldatma falan korkusu değil benimki. ben aramızda bir uçurum doduğunu düşünüyorum. kızıma karşı iyi,onu kabullenmeme değil sorun. nasıl desem sanki ben hiçbir şeyden anlamayan bir kızım da o yüzden benimle hiçbir şey paylaşamıyor gibi davranıyor.dün patladım ne zamandır onunla gitmek istediğim filme o gitmiş arkadaşlarıyla. çook üzüldüm.bu yazdıklarımı anlttım, tepki vermedi.tamam benim hatam da var ama sen de çok anlayışsızsın diyor.başka bir şe yok, ne hatam diyorum bititiyse bitti de diyorum yok!inanın temizliğimi yapıyorum, kendime bakıyorum, giyiniyorum, sohbet konusu açmaya çalışıyorum tek kelime ile cevap verip kapatıyor ben ne yapayım?2-3 güne kadar çözüm bulamazsak aileme gideceğim. onlara da şuan anlatamıyorum anlatırsam hemen gel derler. her yolu denedim. benim gibi olan var mı başka?inşallah yoktur,çok mutlusunuzdur.