Doğum sonrası kilom ve 15 günlük kushan diyet ile 8 kilo vermek

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Evet arkadaşlar benimle birlikte diyete başlayan varmı 3 aylık bebeğim var ve ben artik eski kıyafetlerime girmek istiyorum ..... benimle birlikte 15 gün boyunca bu diyeti uygularmisiniz ben neler yediğimi ictigimi her an yazicam inşallah... ve her sabah kilomu yazicam sabirsizim biraz da sabah ac karna tartıldım

64.9 kiloyum
08.00 de bir dilim kızartılmış tam buğday ekmegi

Kibrit kutusu kadar yarim yağlı
peynir

Bir bardak şekersiz kahve

Haydi bakalım başlayalım :)

ben bu dıyetı yıllar once yapmıstım 2 haftada 6 kg falan vermıstım tabı ozaman metabolızma daha hızlıydı:)ama emzırıyosan tavsıyem ara ögün meyve falan da ye.

M
Merhaba canım emziriyor isen agır diyetler yapma. Sütünü etkiler mutlaka meyve kahvaltıda 1 yumurta tüket sağlıklı beslen.bak ben de 1 buçuk aydır diyetteyim emziriyorum 8 kilo verdim 12 kilo fazlam var yavaş yavaş veriyorum Çok şükür sütüm de etkilenmedi.

Emzoriyorum sütüm iyi geliyor çok şükür ama dayanamadim yedim yapamadim diyet bakıcam ben ya çok sorun ediyorum bana diyet arkadaşı lazim bana yol gösterecek

merhaba siz nasıl bi diyet uyguluyosunuz peki ? 8 kilo güzel bi rakam

Yani 3 ayda bende 35 kilo verdim aslında diyet yapma dan fakat iştahın kapalıydı ve günde 5 litre su içiyordum 2 günde bir tencere şekersiz hoşaf suyu bitiriyordum sürekli yoğurt çorbası veya mercimek çorbası içiyordum 2 saatte bir bir şeyler yiyip iciyordum gece dahil sanatları da az ekmekle kahvaltı yapiyordum ... ama su an iştahın açıldı 65 kiloda sabit kaldım ce su an meyve sebze diyetine başlıyorum basarili olursam buraya yazicam

merhaba siz nasıl bi diyet uyguluyosunuz peki ? 8 kilo güzel bi rakam
Sağlıklı besleniyorum sadece hamur işi abur cubur tatlı hayatımdan çıkardım.
Günde en az 2 lt su.
Yürüyüş yapıyorum.
Akşam en gec 7de yemek işi bitmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…