- Konu Sahibi arzusoydan
-
arzu arkadaşım bende yaklaşık 4 ay oldu doğum yapalı hem sütü artırıyor dedinya biraz bahsedebilirmisin benim çeşitli çabalarım var süt olsun diye ama kilo oluyor fikirlere ihtiyacım var
Iyide Hadi Soğuk Su Yaglari Eritiyo Diyelim.ben Emziriyorum Soğuk Su.sütümü üsütmeme Neden Olmazmi
valla bravo a.s., yani ne diyebilirim ki 8 ayda 28 kilo vermişsin yani.önerilerin de tüm bebekli annelere duyurulur...yerimsenibenmerhaba ben 8 ay önce doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla normal doğum yaptım bebek 4100 gr doğdu doğumdan çıktığımda 85 kiloydum tam 1 hafta sonra 80 kiloydum kilolarımı kafaya takmıştım herkes hamileyken o kadar üstüme geldi ki artık bende öyle kalacağımı düşünüyordum ama iş onların umduğu gibi olmadı bebeğime olan aşkım beni günden güne eritti şu an (tabiiki egzersiz deyaptım )57 kiloyum herkes genç kız gibisin diyor hatta o öyle kalıcan diyenler yüzüme bakmaya utanıyor kendilerinden çok çok formda görünüyorum size tavsiyem bol su tüketin kabak soğan maydanoz ve domates içerikli çorbalar tüketin akşam 7 den sonra yemek yemeyin evde mutlak baskül olsun kendinizi kontrol edin hoşçakalın
:roflol: ay alemsin. su ve sıvılar süt yapar ama yaparken soğuk yapmaz merak etme. sütün kendi ısısı vardır.Iyide Hadi Soğuk Su Yaglari Eritiyo Diyelim.ben Emziriyorum Soğuk Su.sütümü üsütmeme Neden Olmazmi
soğuk su yağları dondurmuyor. konuyu açan arkadaşın anlattığı gibi daha fazla kalori yakmaya neden oluyor sırnaşık şeyBenimde Bildigim Kadari Soguk Su Yag Donduruo
merhaba ben 8 ay önce doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 98 kiloyla normal doğum yaptım bebek 4100 gr doğdu doğumdan çıktığımda 85 kiloydum tam 1 hafta sonra 80 kiloydum kilolarımı kafaya takmıştım herkes hamileyken o kadar üstüme geldi ki artık bende öyle kalacağımı düşünüyordum ama iş onların umduğu gibi olmadı bebeğime olan aşkım beni günden güne eritti şu an (tabiiki egzersiz deyaptım )57 kiloyum herkes genç kız gibisin diyor hatta o öyle kalıcan diyenler yüzüme bakmaya utanıyor kendilerinden çok çok formda görünüyorum size tavsiyem bol su tüketin kabak soğan maydanoz ve domates içerikli çorbalar tüketin akşam 7 den sonra yemek yemeyin evde mutlak baskül olsun kendinizi kontrol edin hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?